Zoran Milinković (© MN Press)
Zoran Milinković (© MN Press)

Zoran Milinković novi trener Napretka

Vreme čitanja: 1min | uto. 22.03.22. | 14:04

Promocija u četvrtak od 11 časova

Čovek koji je zaustavio Parni valjak je smenjen, čovek koji je vozio Parni valjak je novi trener. Umesto Ivana Stefanovića, s kojim je ugovor raskinut posle serije bez pobede u 2022, Napredak će do kraja sezone voditi Zoran Milinković Kiza.

Biće to povratak 53-godišnjeg stručnjaka u Superligu, samo dva meseca pošto je naprasno dobio otkaz u Kragujevcu, kako bi čelnici kluba sa „Čika Dače“ otvorili vrata za angažman Nenada Lalatovića. Kruševljani su procenili da im je potrebna šok terapija posle poraza od Voždovca (1:3) i posegli su sa rešenjem u vodu nekadašnjeg stratega Partizana.

Izabrane vesti

Prema informacijama Mozzart Sporta, dogovor sa Milinkovićem je utanačen, a javnosti će u novoj ulozi biti predstavljen u sredu, od 11 časova, u prostorijama kluba na stadionu „Mladost“. Njegov primarni cilj u preostala dva kola osnovnog dela prvenstva biće da izbori plasman u plej-of. Čarapani su trenutno na osmom mestu, poslednjem koje vodi u doigravanje sa najboljim klubovima Srbije, a posle reprezentativne pautze gostuju u Novom Pazaru i čekaju Metalac.

Milinković je tokom karijere u Srbiji vodio Obilić, BSK Borču, Kolubaru, Srem, Spartak, Vojvodinu, OFK Beograd, Voždovac, Partizan, Rad i kragujevački Radnički, na čijoj klubi je potrajao samo pet mečeva.



tagovi

Napredak KruševacZoran MilinkovićZoran Milinković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara