(©nufc)
(©nufc)

Zvanično: Kiran Tripijer je novi igrač Njukasla

Vreme čitanja: 2min | pet. 07.01.22. | 09:19

Svrake završile prvi veliki transfer ove zime

Gotovo je! Njukasl sa novom aromom sa Bliskog istoka završio je svoje prvo veliko pojačanje.

Kiran Tripijer je od danas novi fudbaler Njukasla! Tu informaciju je potvrdio Atletiko iz Madrida na svojim klupskim glasilima, na kojima je engleskom reprezentativcu poželeo sve najbolje u nastavku karijere.

Izabrane vesti

Dve i po godine je Tripijer bio igrač Jorgandžija, sada je kucnuo čas da se vrati u domovinu.

Atletiko Madrid se dogovorio sa Njukaslom oko transfera Kirana Tripijera. Engleski defanzivac, koji je došao u klub u leto 2019. godine je odigrao 86 utakmica za crveno-bele, na kojima je ostvario 11 asistencija. Prethodne sezone bio je deo tima koji je osvojio titulu prvaka. Atletiko Madrid želi Kiranu Tripijeru sve najbolje u nastavku karijere“, stoji u saopštenju španskog kluba.

Nakon što se oglasio Atletiko, javio se i Njukasl, koji je objavio i prve fotografije Tripijera u crno-belom dresu, a stigle su i prve izjave.

Srećan sam što sam došao u Njukasl. Svi znaju da su njegovi navijači neverovatno strastveni i daću apsolutno sve od sebe za njih. Ne mogu da dočekam da istrčim na teren. Hvala svima na toploj dobrodošlici“, poručio je Tripijer.

Zvaničnih informacija oko detalja transfera nema, ali prethodnih dana se pominjalo da će Njukasl platiti fiksnih 15.000.000 evra za obeštećenje, plus bi kasnije mogli da dođu bonusi koji bi doneli Atletiku još koji milion.

Kako pišu engleski i španski mediji, glavni razlog što je Kiran rešio da se vrati na Ostrvo je odvojenost od porodice tokom kovida. Novac nije, navodno, u prvom planu.


tagovi

Kiran TripijeAtletiko MadridNjukaslZimski prelazni rok 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara