Aleksandar Kolarov (©Reuters)
Aleksandar Kolarov (©Reuters)

Zvezdi izmiče Kolarov: Zove ga Mihajlović, a Inter nudi novi ugovor

Vreme čitanja: 2min | ned. 20.06.21. | 11:58

Preokret na pomolu

Dugo se već pominje dolazak Aleksandra Kolarova u Crvenu zvezdu, međutim, po najnovijim vestima iz Italije, lako je moguće da do njega ne dođe.

Tamošnji Skaj sport piše da je iskusni defanzivac dobio poziv Siniše Mihajlovića da mu se pridruži u Bolonji, kao i da mu Inter nudi produžetak saradnje na još godinu dana.

Izabrane vesti

Doskorašnji kapiten srpske reprezentacije navodno bi u Bolonji uz ulogu na terenu imao i zadatak da pomaže mladim igračima u sazrevanju, nešto poput zadatka koji mu je projektovan i u Crvenoj zvezdi.

Kolarov je u Bolonji označen kao profil igrača koji bi idealno pojačao defanzivu, a prednost u pregovorima za obe strane predstavlja činjenica da se on i Mihajlović odlično poznaju te bi njihov odnos dodatno olakšao saradnju.

Primamljiva ponuda tima koji sa klupe predvodi srpski klub nije jedina opcija koja bi mogla da pokvari planove šampiona Srbije imajući u vidu da se na Apeninima sve glasnije govori i o ponudi Intera iskusnom defanzivcu da se u Milanu zadrži još godinu dana.

Podsetimo, bivši kapiten Srbije je među Nerazure stigao prošlog leta iz Rome za 1.500.000 evra i u dresu šampiona Italije odigrao je 11 zvaničnih duela. Činjenicada defanzivac nije upisao minute od februara inicirala je priče o rastanku sa klubom u kojem mu ugovor ističe 30. juna, a kao najozbiljnija opcija pojavila se Crvena zvezda. Crveno-beli su preduzeli konkretne korake, pregovori su krenuli u smeru koji obećava, ali se iznenada pojavila konkurencija.


tagovi

Aleksandar KolarovSiniša MihajlovićFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda
Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara