Durant i Grin ©AFP
Durant i Grin ©AFP

Durent o Grinovom pomračenju uma: Sulud potez, nadam se da će dobiti potrebnu pomoć

Vreme čitanja: 1min | čet. 14.12.23. | 19:43

Košarkaš Finiksa zaprepašćen ponašanjem nekadašnjeg saigrača

Uspeo je Drejmond Grin da ponovo zaprepasti javnost reakcijom pri novom pomračenju uma, a situacija u kojoj je žrtva centra Golden Stejta bio Jusuf Nurkić bila je povod za osude na račun iskusnog košarkaša.

Posle incidenta na susretu sa Finiksom, Grinovo ponašanje prokomentarisao je njegov nekadašnji saigrač Kevin Durent, danas član ekipe za koju igra i Nurkić.

Izabrane vesti

"Bilo je suludo ono što je Grin uradio, drago mi je da je Nurkić dobro. Nikada pre nisam video nešto tako na košarkaškom terenu, na NBA utakmici. Nadam se da će Drejmond dobiti potrebnu pomoć... Znam ga i to nije on. Nije bio takav kada sam bio saigrač sa njim i kada sam dolazio u ligu. Nadam se da će dobiti pomoć koja mu je potrebna da se vrati na teren i ostavi sve ovo iza sebe", rekao je Durent.

Grin i Durent su bili važan deo Voriorsa na putu do dve titule (2017. i 2018. godine), a krilo koje sada nosi dres Finiksa je napustilo Golden Stejt 2019. godine i prešlo u Bruklin. Durent se u Netsima zadržao četiri godine, a ovog leta je stigao u redove Sansa.

Podsetimo, Grin je pre oko mesec i po dana davio Rudija Gobera i tom prilikom je uz isključenje zaradio i pet utakmica suspenzije, što očigledno nije bilo dovoljno da nauči lekciju.


tagovi

Drejmond GrinKevin DurantNBA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara