Ispovest Uroša Lukovića: Bolji sam od nekih iz reprezentacije, Muta me otpisao zbog Šalića i Gagića

Vreme čitanja: 2min | pet. 31.07.20. | 10:09

„Mornar je pošten klub, isplatio je svih 10 plata“, rekao za Žurnal sjajni centar

Ko je gledao Uroša Lukovića u mlađim kategorijama govorio je da sjajni centar ima sve predispozicije da postane vrhunski igrač. Ili još tačnije: da mora da postane vrhunski igrač. Momak fantastičnih fizičkih predispozicija možda nije napravio karijeru kakva se očekivala, ali retko ko je ušao pod kožu navijačima Partizana kao aktuleni član Mornara. Iako je samo jednu sezonu bio stanovnik Humske. I to u teškim vremenima.

Kada dođe leto uvek se priča o potencijalnom povratku Uroša Lukovića među crno-bele. Navijači imaju veliku želju, ima je i on, ali je rešio da ostane stanovnik Bara. Do daljeg o čemu je, između ostalog, pričao u sjajnom intervju za Sportski Žurnal.

Izabrane vesti

„Ljudi su zaista izuzetno pošteni prema meni. Ne samo braća Pavićević, već i ostali. Stranac sam sa najdužim stažom u Mornaru, niko se nije zadržao kao ja“, rekao je za Žurnal Uroš Luković.

Stiče se utisak da je Mornar ispunio sve uslove da postane vrlo konkurentan večitim rivalima, kao i Budućnosti u borbi za tron Jadranske lige.

„Borićemo se, zašto da ne. Mornar je organizaciono, po igračkom kadru u samom vrhu Jadranske lige. Koliko je to ozbiljan i pošten klub svedoči da je možda i jedini klub iz regiona koji je igračima isplatio svih 10 plata bez obzira na pandemiju virusa korona. To svi moraju da poštuju“.

Partizan i neobavljen posao u Humskoj su večita inspiracija iskusnog centra. Sa gorčinom u glasu govori o tome što je u voljenom klubu ostao samo godinu dana.

„Trener Miroslav Nikolić me nije hteo. Dao je prednost Gagiću, ali i Đoku Šaliću i Obradu Tomiću. U obe utakmice Mornar je pobedio Partizan. U jednoj sam imao indeks korisnosti 40, u drugoj preko 30. Godinama sam već prvi bloker ABA lige“.

Samo jedan nastup u reprezentaciji zabeležio je Uroš Luković. Malo obzirom na kvalitet.

„Bolje i da ne komentarišem. Ali, uveren sam da sam bolji igrač od nekih koji su bili na mojoj poziciji u državnom timu“.


tagovi

Uroš LukovićMiroslav Muta Nikolić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara