"Jelena Milovanović"
"Jelena Milovanović"

Srpkinje overile plasman u drugu fazu: Lakši trening sa Britankama, sledi derbi sa Rusijom!

Vreme čitanja: 1min | ned. 14.06.15. | 18:19

Pitanje pobednika u ovoj utakmici nijednog trenutka se nije dovodilo u pitanje, u svakom trenutku bilo je jasno da je kvalitet na strani srpskog tima - 76:54

Jelena Milovanović

Košarkašice Srbije prilično lagano ostvarile su i treći trijumf na Evropskom prvenstvu i obezbedile plasman u narednu fazu takmičenja. Izabranice Marine Maljković savladale su Veliku Britaniju u trećem kolu rezultatom 76:54, pa će se sutra protiv Rusije boriti za prvo mesto u grupi C.

Izabrane vesti

Pitanje pobednika u ovoj utakmici nijednog trenutka se nije dovodilo u pitanje, u svakom trenutku bilo je jasno da je kvalitet na strani srpskog tima.

Najviše postignutih poena u pobedničkom timu imala je odlična Sonja Petrović (17), uz odličan procenat šuta za dva (5/7) i tri poena (2/3), a dvocifrene su bile i Jelena Milovanović (12 poena, pet skokova), Danijel Pejdž (11 poena, 12 skokova) i Ana Dabović (10 poena).

Srbija u ovom trenutku deli lidersku poziciju sa Rusijom, koja takođe ima stopostotan učinak u dosadašnjem takmičenju i naredni meč odluči će ko će sa bolje pozicije u narednu fazu.

Derbi grupe C zakazan je za 19 časova, uz direktan prenos na RTS 2.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Sonja PetrovićKošarkašice SrbijeJelena MilovanovićEP košarkašice 2015

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara