Džanan Musa (Star Sport)
Džanan Musa (Star Sport)

Musa: Igrali smo opušteno; protiv beogradskih timova su mečevi uvek na nož

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.03.24. | 23:24

"Partizanu sleduje borba za top 10. Ima težak raspored, ali sve je moguće..."

Bio je Džanan Musa pod znakom pitanja za duel sa Partizan Mozzart Betom zbog stomačnog virusa, ali se ipak pojavio na parketu Arene u 31. kolu Evrolige. Nije se naigrao košarke, proveo je na terenu manje od devet minuta, ali ispostavilo se da njegov veći doprinos nije bio ni neophodan Real Madridu.

Izabrane vesti

"Igrali smo dobru odbranu, zatvorili skok i to je najbitnije. Odigrali smo 40 minuta koncentrisano i obezbedili prvo mesto što je za nas vrlo bitno. Igrali smo opušteno i kada je tako, opusti se ruka i uvek ispadne bolje. Želim Partizanu svu sreću u nastavku. Njima sleduje borba za top 10. Ima težak raspored, ali sve je moguće", rekao je Musa.

Nije ni Musi prvi, ni poslednji put da igra košarku u vatrenoj atmosferi.

"Atmosfera je ovde uvek na paklenom nivou. I protiv Zvezde i protiv Partizana. Navikli smo da protiv beogradskih klubova igramo utakmice na nož. Svaka je kao finale."

Aktuelni prvak Evrope je ove sezone bez premca, najdominantniji tim ligaškog dela Evrolige. Posle 31 odigrane utakmice, Blankosi imaju 25 pobeda i samo šest poraza. Poređenja radi, drugoplasirana Barsa ima već deset poraza. Dakle, Real je glavni favorit za odbranu evropskog trona.

"Imamo veći kontinuitet u odnosu na prošlu sezonu. To ne mora ništa da znači. Znate već kako je Olimpijakos igrao prošle sezone, a mi smo osvojili trofej. Ništa to ne znači. Nova borba nas čeka u plej-ofu."


tagovi

KK Real MadridDžanan Musa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara