""
""

Nedović pred kvalifikacije za OI: U Beogradu smo nepobedivi!

Vreme čitanja: 1min | uto. 12.01.16. | 14:08

Srpski košarkaš nada se da će nam FIBA dodeliti domaćinstvo kvalifikacionog turnira za Rio de Žaneiro

Srpski reprezentativac Nemanja Nedović izjavio je da će ekipa učiniti sve da se plasira na Olimpijske igre u Rio de Žaneiru, kao i da bi najbolje bilo da to uradi na kvalifikacionom turniru u Beogradu.

Međunarodna košarkaška federacija (FIBA) naredne nedelje doneće odluku o domaćinima kvalifikacionih turnira, a glavni grad Srbije je jedan od kandidata.
Važno je da se plasiramo, Olimpijske igre su vrhunac karijere svakog sportiste. Bilo bi sjajno da budemo domaćini kvalifikacija, mislim da u Beogradu niko ne može da nas pobedi“, izjavio je Nedović za zvanični sajt FIBA.

Izabrane vesti

Plejmejker španske Unikahe istakao je da je uvek čast igrati za reprezentaciju i priznao da su srpski igrači teško podneli poraz od Litvanije u polufinalu prošlogodišnjeg Evropskog prvenstva u Francuskoj.
Bilo je baš emotivno, igrali smo odlično do te utakmice. Dva dana kasnije počela je klupska sezona i bilo je teško pronaći motivaciju", poručio je Nedović i konstatovao da ga selektor Aleksandar Ðorđević, kao nekadašnji plejmejker, izuzetno razume.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Star sport)


tagovi

Rio de ŽaneiroOlimpijske igreNemanja Nedovićkošarkaška reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara