Olimpija juri brejk na neosvojivoj tvrđavi

Vreme čitanja: 1min | pon. 11.06.18. | 12:24

Večeras je na programu četvrti meč finala italijanske košarkaške lige

Trento je na dve uvodne pobede Olimpije odgovorio trijumfom na svom terenu, a večeras će imati priliku da poravna rezultat u finalnoj seriji Palakanestra (20.45, TV Sportklub 3).

Treba odmah naglasiti da je Trentov dom postao neosvojiv u poslednja četiri meseca! Slavio je tim Maurisija Bušalje na 11 uzastopnih mečeva i preko 81 poena ubacivao je čak 10 puta. Međutim, milanska Olimpija jeste slavila u prvom ovosezonskom okršaju kao gost Trentu, s tim da je sada situacija znatno drugačija.
"Moramo da budemo na onom nivou na kojem smo bili u trećoj utakmici. Agresivni do granica fanatizma. Publika nam daje značajan vetar u leđa, kako fizički, tako i mentalno, što je i te kako bitno za stil košarke koji gajimo", rekao je letonski bek iz redova Trenta Ojras Silnis, a prenosi basketinside.com.

Izabrane vesti

Odbrana je u trećoj utakmici odigrala možda i odlučujuću ulogu, pogotovo u odsustvu učinka Šavona Šildsa, koji je zaustavljen na svega šest poena. 
"Uništile su nas izgubljene lopte. Moramo da ih smanjimo, da budemo bolji u skoku i generalno mirniji", rekao je strateg Olimpije Simone Pjaniđani, a onda podsetio na izjavu posle drugog meča, kada je predvideo da će Saton (19 poena) Hog (18) biti bolji kod kuće.
"Prednost od 2:1 u pobedama ne znači ništa. Moramo da dobijemo jedan meč na strani".

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 20:45 7212 IT1PF Trento - Milano up manje (157.5) 1,85
Ukupna kvota1,85

Foto: MN Press

 


tagovi

Armani Milanosportsko klađenjeKK Trento

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara