Stefan Peno, ©Star Sport
Stefan Peno, ©Star Sport

Peno: Presrećni smo što ćemo igrati Evroligu sledeće sezone

Vreme čitanja: 1min | pon. 25.05.20. | 16:40

Alba je danas dobila dobre vesti...

Mnogi klubovi Evrope čekali su odluku Evrolige, a među njima je bila i berlinska Alba koja može da bude prezadovoljna kako se sve završilo.

Alba je zadržala pravo da igra sledeće sezone iako je prilično bilo jasno da neće biti u najboljih osam timova ove sezone.

Izabrane vesti

Jedan od srpskih predstavnika u Evroligi je i Stefan Peno koji u kratkom javljanju za naš sajt poručuje da su svi u klubu prezadovoljni što će igrati i naredne sezone u najjačem evropskom takmičenju.

"Sigurno da smo svi presrećni što ćemo igrati u Evroligi sledeće godine, tako da nam preostaje sad na miru da se pripremimo za finalni turnir nemačke lige i da probamo što bolje to da odigramo", rekao je Peno za MOZZART Sport.

Samo odlaganje sezone donosi i druge benefite za igrače, kao što je odmor i regeneracija. Posebno će to prijati Penu koji je imao i tešku povredu.

"Naravno, super je to što ćemo imati malo više vremena da se odmorimo i pripremimo što bolje za početak sledeće sezone. Mislim da bi bilo previše i fizički i mentalno odigrati i nemački finalni turnir i Evroligu", dodao je Stefan.

Na kraju je Peno dodao da mu se sada namestilo da ima više vremena da se spremi za sledeću sezonu.


tagovi

Stefan Peno

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara