Stefan Jović (©Starsport)
Stefan Jović (©Starsport)

Stefan Jović otišao iz Himkija

Vreme čitanja: 1min | pet. 19.02.21. | 14:19

I neće se vraćati

Godinu i po dana u Podmoskovlju i sada rastanak sa Himkijem. Stefan Jović je napustio Rusiju i teško da će se vraćati pošto je podneo zahtev za raskid ugovora sa klubom u koji je stigao na leto 2019.

Razlozi su naravno finansijske prirode. Himki je u ozbiljnom problemu sa novcem, plate igračima kasne već tri meseca, a nedavno ih je i Evroliga kaznila zabranom dovođenja novih pojačanja.

Izabrane vesti

U takvim okolnostima Jović je shvatio da mu nema budućnosti u Himkiju i teško da će on biti jedini koji će otići. Prema nezvaničnim informacijama, Jović bi već koliko danas trebalo da bude u Beogradu. S obzirom na zatraženi raskid ugovora nema obavezu da bude sa ekipom.

Sad samo ostaje da se vidi gde će nastaviti sezonu. Prelazni rok je već završen u Evroligi, pa i Jadranskoj ligi, tek da ne krenu priče kako će u Crvenu zvezdu.

Kao opcije ostaju ekipe iz Španije ili Turske, samo primera radi. Ali još jednom: ne one koje igraju Evroligu. Naravno, postoji i šansa da Himki isplati sva dugovanja, ali to sada ne izgleda verovatno.


tagovi

HimkiStefan JovićKK Himki

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara