"Džikić"
"Džikić"

ZVANIČNO: Božić otišao, Džikić je novi trener Partizana!

Vreme čitanja: 1min | uto. 05.01.16. | 16:53

Smena na klupi crno-belih

DžikićSada je i zvanično - Aleksandar Džikić novi je trener Partizana! Kako se navodi na sajtu kluba, Petar Božić i Uprava kluba su sporazumno raskinuli saradnju a na njegovo mesto postavljen je iskusni strateg.

Loše igre ekipe, pretposlednje mesto na tabeli ABA lige i poraz u Nikšiću bili su samo kap koja je prelila prepunu čašu. Bilo je jasno da je potrebna promena, i to velika, pa je uprava crno-belih rešila da smeni trenera i umesto Božića dovede iskusnog Džikića.

Izabrane vesti

Petar Božić je posle utakmice u Nikšiću istakao da nikako neće napustiti ekipu već da će se boriti za Partizan, a Nikola Peković je više puta dodao da Božića niko neće smeniti do ljudi koji su ga i doveli na funkciju trenera. To se sada i dogodilo.

Džikić ima 44 godine i u karijeri je osim Partizana vodio Olimpiju,  Krku iz Novog Mesta (u dva mandata), bio pomoćni i prvi trener Beovuka, saradnik u stručnom štabu NBA ligaša Minesote, kao i selektor reprezentacije Srbije do 20 godina i seniorskog tima Makedonije.

Očekuje se da svojim iskustvom, znanjem i umećem pomeri Partizan sa mrtve tačke i donese lepše dane pristalicama crno-belih. Kao pomoćni trener Partizana, Džikić je osvojio četiri titule prvaka države i dva nacionalna kupa.

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: Starsport)


tagovi

SrbijaFK PartizanJadranska ligaEvropaAleksandar Džikić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara