""
""

Ni majstori Formule 1 nisu imuni na fudbalske strasti!

Vreme čitanja: 2min | uto. 25.04.17. | 13:50

Hamiltonon navija za Arsenal, sviđa mu se stil Arsena Vengera budući da mu sportsku karijeru počeo kao vezni fudbaler, pa tek onda seo za volan. Sebastijan Fetel se kune Bavarce, mada gricka nokte i za brigadom Pancera Joakima Leva

Ko ne voli fudbal, neka to kaže sada ili neka ćuti doveka! Tako bismo mogli početi priču o navijačko-fudbalskim strastima momaka iz Formule 1.
“Obožavam Arsenal, od pete godine navijam za njih i pratim sve rezultate. Sviđa mi se kako tu stvar Arsen Venger drži pod kontrolom. Kao klinac sam počeo i da treniram, ali sam bio pregrub kao vezni fudbaler”, kaže Luis Hamilton i kroz šalu navodi da je njegov bivši kolega, aktuelno penzionisani šampion najbržeg cirkusa, Niko Rozberg strastven prema Bajernovoj fudbalskoj filozofiji. I sam je ranije igrao PES i birao minhenski klub kao svoj tim.
“Igrao sam i ja video-igrice. Uvek sam rado birao Bajern, nekako mi je to odgovaralo”, rekao je Luis od Britanije. S njim se slaže i Sebastijan Fetel koji takođe gori za Bavarce, a obožava i Pancere.

Izabrane vesti


“Bajern je neverovatno snažan tim, ali ne samo na papiru nego i u praksi”, rekao je kratko Fetel koji takođe obožava nacionalni tim Nemačke koga predvodi Joakim Lev. Ferarijev vozač je fudbalski striktno opredeljen, ali Dženson Baton nije.
“Nisam ljubitel fudbala, ali sam uvek za tim koji daje više golova”, zanimljivo je vickast Dženson Baton.

I tako, reč po reč stigosmo i do kraja ove fudbalsko-automobilističke priče. Naravno, na nju stavljamo tri tačke sa legendarnim Mihaelom Šumaherom. I on se za vreme svog takmičarskog angažmana u najbržem cirkusu jasno opredelio. Tih godina navijao je za Keln, razume se iz lokal-patriotizma pošto je rođen u mestu Kerpen, u pokrajini Severna Rajna-Vestfalija. Isto tako Šumahera je fascinirao i Leo Mesi. Tu definitivno stavljamo tri tačke na današnju kratku priču o fudbalskim strastima najbržih automobilista.

(Foto: Action Images)


tagovi

Sebastijan FetelFudbalska reprezentacija NemačkeMihael ŠumaherLuis HamiltonLionel MesiJoakim LevfudbalFormula 1Dženson BatonBajern MinhenArsenalArsen Venger

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara