"Nikola Rađen"
"Nikola Rađen"

Rađen pozitivan na kokain!

Vreme čitanja: 1min | pet. 15.05.15. | 08:56

Srpski mediji bruje o doping testu iz Madrida. Da je u VSS stiglo pisma iz Fine potvrdio i proslavljeni vaterpolista

Nikola RađenDve olimpijske bronze, zlato i srebro sa svetskih, dva zlata, srebro i bronza sa evropskih prvenstava, titula klupskog prvaka Starog kontinenta sa Crvenom zvezdom, još nebrojeno trofeja sa manje značajnih takmičenja i kraj karijere kakav ne bi dolikovao asu kakav je Nikola Rađen? Proslavljeni srpski vaterpolista, bruje danas srpski mediji, pao je na doping testu posle utakmice Srbije i Španije 17. februara ove godine u Madridu.
"Tačno je da je Fina poslala u Vaterpolo savez Srbije informaciju o preliminarnim rezultatima doping testa koji sam radio u Madridu. Postupak je u toku i ne bih davao nikakve izjave do okončanja postupka. Sledeće nedelje ću održati konferenciju za štampu po okončanju postupka. Molim vas za razumevanje", rekao je Rađen za Kurir, ali nije želeo da potvrdi informaciju oko koje se svi mediji slažu – pao je na kokain!

Propisi inače za takve prekršaje nalažu kaznu od dve do četiri godine suspenzije što bi bez ikakve sumnje moglo i da okonča karijeru 30-godišnjeg Rađena.

Izabrane vesti

(FOTO: Star Sport)


tagovi

VSSvaterpoloNikola Rađenkokain

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara