"Momir Rnić, krilo Rajn Neker Levena"
"Momir Rnić, krilo Rajn Neker Levena"

Vreli oktobar u dvoranama

Vreme čitanja: 1min | čet. 12.10.17. | 12:59

U Grupama A i C rukometne Lige šampiona igraju se mečevi šestog kola Šafhauzen - Skjer (20.15) i Rajn Nekar Leven - Zagreb (21.00)

Momir Rnić, krilo Rajn Neker LevenaPeto kolo rukometne Lige šampiona danas se nastavlja sa dva duela iz A i C grupe. U prvom, koji počinje od 20.15 Šafhauzen ugošćuje Skjern, a 45 minuta docnije u Manhajmu kreće duel između Rajn Nekar Levena i Zagreba.

(2,70) ŠAFHAUZEN (9,50) SKJERN (1,65)

Izabrane vesti

U švajcarskim Alpima, u mestu poznatijem po čuvenoj manufakturi satova, domaća ekipa će imati veoma, veoma težak posao protiv lidera grupe, Skjerna. Danska ekipa je u odličnoj formi , iako je poklekla nakon velike borbe u Velenju prvog dana oktobra.

U Manahaju će, jedan nasparm drugog osim Rajn Nekar Levena i Zagreba stati i tri naša rukometaša. U domaćoj ekipi nastupaju levi bek Momir Rnić (strelac pet pogodaka u LŠ ove sezone) i desno krilo Bogdan Radivojević (9), a za goste iskusno levo krilo Dobrivoje Marković (11).

(1,15) RAJN N. L.  (14,0) ZAGREB (6,75) 

"Plinari" iz Zagreba, inače po imenima veoma kvalitetna ekipa, slabo su započeli novu sezonu u Evropi, zabeleživši po pobedu i poraz, uz dva nerešena rezultata, tako da je sada već "moranje". Nažalost, iznenađenje će se teško dogoditi tako da je ovde favorit nemački gigant koji ima po dve pobede i nerešena meča.

(foto: MNpress)


tagovi

EvropaMomir RnićrukometEHF Liga šampionasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara