""
""

Doktor nije kompleksaš – pohvala Markezu je dokaz!

Vreme čitanja: 1min | čet. 13.07.17. | 09:28

„Mark Markez vodi u šampionatu zato što je najkonstantniji motociklista“, ocenjuje Valentino Rosi

Veliki sportista se ne postaje šampionskom docenturom, već doktorskom dijagnostikom snaga na terenu! U sučaju VR 46 majstora točka, pišemo snaga na stazi. Da li je potrebno ma šta dodati na pohvalnu ocenu Valentina Rosija u korist najvećeg rivala, Marka Markeza?

Izabrane vesti

Markez je trenutno vodeći zato što je izgubio manje bodova kada je imao najviše problema! Za razliku od nas u najtežim trenutcima, bio je veoma jak, pobedio je kada je to bilo potrebno. Markez se borio i veoma dobro ograničio štetu. Ja mislim da su svi koji se bore za titulu u ovom trenutku na istom nivou. Stvarno, ne bih izostavio ni Pedrosu koji ne zaostaje mnogo za kolegom”, rekao je Valentino Rosi, ali nije želeo da tipuje na izglede za osvajanje titule. Motociklista Movistar Jamahe će ipak svoj tiket ostaviti otvoren, jer trenutna situacija u šampionatu kaže da se nakon Markezove pobede na Saksenringu čak četvorica takmičara nalaze u rasponu od deset bodova razlike.


“Stvarno niko ne može da predvidi šta će se desiti na sledećim trkama. Mislim da ne možemo reći to je ta trka koju mogu da pobedim. Želeo bih da budem brz na Misanu, kao i na Azijskoj turneji… Trenutno je najvažnije da u Brnu budem jak i konkurentan”, zaključio je staloženi Doktor!

(Foto: Movistar Jamaha, Moto GP/Press)


tagovi

JamahaMark MarkezMoto gpValentino Rosi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara