""
""

Dženson Baton: Brine me samo vrat, ne i trka!

Vreme čitanja: 1min | čet. 25.05.17. | 13:51

Britanski vozač koji menja Fernanda Alonsa naglašava da je u Monaku već pobeđivao i da opušteno ulazi u jedinu trku koju će voziti ove sezone

I ako je Meklaren možda već digao ruke od ove sezone, čini se da zamenik Fernanda Alonsa, Dženson Baton nije. Šampion iz 2009. se raduje izlasku na stazu u Monaku, a brine ga samo fizičko stanje njegovog vrata, ne i pritisak pred povratak na stazu gde je već pobeđivao.
“Veoma, veoma sam opušten. Vrlo uzbuđen u suštini. Zanimljivo je vratiti se na samo jednu trku. A to što je Monako u pitanju, to je veoma posebno. Već sam pobeđivao ovde. Živeo sam ovde 17 godina. Zbog toga sam uzbuđen, ali ne osećam baš nikakav pritisak. Zabrinut sam samo za vrat! Sve ostalo će biti u redu”, konstatovao je šampion najbržeg cirkusa iz 2009. godine.
“Mislio sam da će biti potpuno beskorisno da vežbam, i to na potpuno drugačijoj stazi. Bilo bi bolje da sam mogao da testiram bolid u boljoj situaciji, ali jednostavno to tako ne funkcioniše u Formuli1. Fizička sprema neće biti problem, vrat će mi malo nateći u četvrtak. Ipak, imaćemo slobodan petak i moj fizioterapeut će me spremiti za vikend. To je izazov, ali smo zbog toga ovde”, kaže Dženson Baton na kraju.

Izabrane vesti

(Foto: Action Images)


tagovi

VN MonakaMeklarenFormula 1Fernando AlonsoDženson Baton

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara