G2 odbranio titulu LoL prvaka Evrope

Vreme čitanja: 1min | pon. 19.02.24. | 08:21

Jednostavno nemaju konkurenciju

G2 Esports je trijumfovao u finalu 2024 zimske sezone LEC lige 3-1 pobedom protiv MAD Lions KOI i time nastavio da vlada elitnom evropskom LoL ligom.

Nezaustavljivi G2 je izgubio ukupno samo dve partije tokom celog plej-ofa i još jednom potvrdio da im nema konkurencije u Evropi. Oni će još jednom imati tu čast da predstavljaju Evropu na MSI 2024, a do novog trofeja su došli za ravno dva sata igre.

Izabrane vesti

MAD Lions KOI su uspeli da povedu i pokažu još jednom svima kvalitet koji ih je i doveo do finala, ali više od toga nisu mogli protiv mnogo iskusnije ekipe.

U nastavku je G2 preuzeo kontrolu nad mečom, a koliko su bili dominantni najbolje pokazuje ukupan učinak u naredne tri partije top lejnera BrokenBlade-a koji je ostvario 14-1-34 skoro, a ništa manje nije bio impresivan ni jungler Yike koji je obeležio finale pentakillom u četvrtoj partiji, uz ukupan skor 23-4-44 u pobedama svog tima.

MDK je u četvrtoj partiji imao potencijalnog aduta da poravna rezultat u vidu 7-0 Varusa na botu kog je igrao Supa, ali je G2 jednostavno znao kako da ga neutrališe i spreči protivnike da naprave iznenađenje.

G2 će imati malo vremena da uživa u svom trijumfu, jer već 9. marta startuje prolećna sezona LEC-a.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara