Komentari na vest

Gvidetijeva četa sišla sa evropskog trona: Posle 12 godina Vakif bez polufinala Lige šampiona

V

Vakifbank

pre 2 meseca

Vakifova najgora ekipa koju pamtim, ocajan korektor koji nije u stanju da napravi 20 poena u jakim mecevima, jedina Gabi igra i donosi poene. Dizac katastrofalan vec par meseci, Zehra Gunes igra vec mesec dana ne zna ni sama sto igra jer ne lici ni na sta, verovatno pad forme s obzirom da ne moze da skoci u blok, juce uzasna igra 1 blok za 4 seta greske u napadu kao pocetnik, bas bas losa ekipa. Sto kaze komentator juce “pamtim Vakif kada su igrale klase na korektoru poput Lonke iz Holandije, Castro iz Brazila, kada je Vakif imao Milenu Rasic kao strasnog srednjeg blokera, ovo sad nije dobro” … Msm da je Gvidetti iz ove ekipe izvukao maksimalno, a to je definitivno 1/4 finale Lige sampiona, ekipa realno nije za jace. Najveca greska im je sto su 2021/22 poslali Haak u Italiju jer su silno zeleli Egonu pa ih ona ispalila prosle sezone, ona ne moze da zivi i funkcionise van Italije nikako. Prednost za reprezentaciju je sto ce Gvidetti ranije za Srbiju i vise vremena za pripremu.

Bojan Urosevic

pre 2 meseca

Koliko je odbojkaški savez uništio odbojkašice što nije hteo za 100 hiljade evra da poveća ugovor Santareliju čovek je napravio mašinu od ekipe nikad lakše nismo osvojili zlato nego sa njim.
B

Brundo

pre 2 meseca

Zenska odbojka je vrlo konkurentna.Nijedan drugi zenski sport nije takav kao odbojka.I to ne samo klubovi.Pogledajte na OI i Svetskom prvenstvu.Ima 6-7 reprezentacija koje su konkurenti za zlato - SAD, Brazil, Srbija, Italija, Turska, Kina i Japan. A treba da se uzme u obzir da Rusiji nije dozvoljen nastup.
M

Mlazni kanarinac

pre 2 meseca

Gde je onaj lik što reče da Ezačibaši nema šanse protiv Skandićija u revanšu. Javi si druže što se kriješ.