KHL: Kineska Zvezda i Sibir unapred prežaljeni

Vreme čitanja: 2min | sre. 26.09.18. | 16:26

Kazanj i SKA veliki favoriti

Iako se tako ne čini, fiksevi na ledu nisu baš tako klizavi. Naročito ih Kazanj i SKA iz Sankt Peterburga čine uhvatljivim, te stoga danas preporučujemo da se obrati posebna pažnja na mečeve u okviru KHL lige.

Kunlun Red Star iz Pekinga je razočarao. Nije baš kineska Crvena zvezda najbolje startovala, dok Kazanj već ima dvostruko više bodova od nje. Ekipa na čijem prijemu u najjače klupsko hokejaško takmičenje u Evropi i Aziji su prisustvovali ruski i kineski predsednik Vladimir Putin i Si Đinping, definitvno je u podređenom položaju u odnosnu na Ak Barse. Takođe, Snežni Leopard iz Tatarstana ima tri pobede u nizu i verujemo da će danas da ostvari i četvrtu jer je daleko bolja ekipa, sa čak 11 postignutih golova više od rivala. Kazanj je slavio na sve četiri zvanične međusobne utakmice, a bilo bi ogromno iznenađenje da se serija prekine danas.

Izabrane vesti

Što se tiče duela u Sankt Peterburgu, gde SKA dočekuje Novosibirsk, sve sem jedinice i mnogo golova bi bilo ravno senzaciji. Šta reći o ekipi Sibira, koja ima deset poraza u deset kola? Tako loše i neubedljivo nisu izgledale ni mladi i razvojni timovi poput Novokuznjecka u KHL-u. Sibir je u teškom rasulu i ne dajemo mu bilo kakve šanse kod jedne od najboljih timova u Evropi. SKA je u nizu od šest pobeda, u opasnoj je formi, a kako je i apsolvirao tešku seriju od tri gostovanja, ne vidimo način na koji bi sastav iz Novosibirska mogao da mu se odupre. Tim pre što ima i ozbiljnih problema s povređenim igračima.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 18:00 8790 KHL Bars Kazan - Kunlun hk 1&0-5 2,17
Sre 18:30 8792 KHL SKA St.Petersburg - Sibir Novosibirsk hk 1&6+ 2,18
Ukupna kvota4,73

KHL

Sreda
18.00: (1,55) Ak Bars Kazanj (4,25) Kunlun Red Star (4,85)
18.30: (1,15) SKA Sankt Peterburg (7,50) Sibir Novosibirsk (12,0)

*** kvote su podložne promenama


Foto: Shutterstock


tagovi

hokej na leduKHLsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara