Ninjas in Pyjamas smenili tri igrača i trenera

Vreme čitanja: 2min | uto. 20.02.24. | 12:04

Posebno je bio neverovatan učinak novajlije Alejandra "Alexa" Masenata koji je napravio samo šest fragova za čitav meč, koji je završio sa 0,33 rejtingom

Švedska esport organizacija Ninjas in Pyjamas potvrdila je velike promene u svom CS2 timu nakon katastrofe koju su doživeli na EU RMR kvalifikacijama za PGL Copenhagen Major.

NiP je jedan od prva dva tima koja su ispala sa EU RMR A, završivši učeće na turniru bez ostvarene pobede sa ukupnim 0-3 rezultatom. Oni su prvo izgubili dva tesna meča protiv Eternal Fire koji ih je pobedio u poslednjoj rundi regularnog dela meča, a nakon toga i protiv ekipe AMKAL sa kojom su igrali maratonski meč u kom smo videli četiri produžetka.

Izabrane vesti

Čak i nakon toga se očekivalo da će se Nindže povratiti i da imaju šanse za prolaz na Major, ali potom je usledio hladan tuš u vidu velikog debakla u svom prvom i ispostaviće se jedinom Bo3 meču na turniru, kada ih je portugalski SAW deklasirao 2-0 u meču u kom je NiP uzeo jednocifren broj rundi ukupno (5-13 Ancient, 3-13 Nuke).

Posebno je bio neverovatan učinak novajlije Alehandra "Alexa" Masenata koji je napravio samo šest fragova za čitav meč, meč koji je završio sa 0,33 rejtingom.

Interesantno je da je Alex jedan od dva igrača koji ostaju u timu, uz Fredrika "REZ" Sternera, dok se od ekipe opraštaju Kristijan "K0nfig" Vajneke, Patrik "Es3tag" Hansen i Danill "Headtr1ck" Valitov. Takođe su iz tima uklonjeni i trener Danijel "DjL" Narančić i analitičar Tomas "Haste" Dirensborg.

Dok ne pronađu nove igrače NiP će igrati sa članovima akademije, a to su Maks "Maxter" Janson, Leo "Silence" Ingvarson i Maoz "BluePho3nix" Paz. Ekipu će privremeno kao trener predvoditi Bjorn "THREAT" Pers.


tagovi

esport

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara