""
""

Obradović prezadovoljan: Visok ritam svih 60 minuta

Vreme čitanja: 1min | sub. 02.12.17. | 23:32

„To nam je potrebno za naredne utakmice koje dolaze na Svetskom prvenstvu“, kaže strateg srpskih rukometašica

Selektor ženske rukometne reprezentacije Ljubomir Obradović bio je zadovoljan startom svoje selekcije na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj i ubedljivom pobedom protiv Kine rezultatom 43:23:
„Zadovoljan sam jer su devojke svesne gde su došle i šta im je činiti. Od prvog sekunda su ušle ozbiljno u igru i tako završile. To me jako raduje, da nisu popustile, već su držale ritam svih 60 minuta. To nam je potrebno za naredne utakmice koje dolaze na Svetskom prvenstvu“.

Izabrane vesti

Utakmica sa Kamerunom igra se već je u nedelju u 14 časova.
„To je jedna dosta korpulentna ekipa. Pružile su dobar otpor Nemicama u prvom poluvremenu. Slomile su ih u drugom poluvremenu. Očekujem nezgodnu utakmicu, ali i pored toga sam optimista. Nećemo nikoga precenjivati, niti potcenjivati. Znamo šta je naš kvalitet i moramo da verujemo u njega. To ćemo maksimalno koristiti na ovom SP“.

Reprezentaciji se priključila i Andrea Lekić.
„Andrea je jako bitan igrač i čovek za ovu reprezentaciju. Videli ste koliko zdušno bodri ove devojke. Danas je imala prvi kontakt sa loptom. Videćemo da protiv Kamerunki zaigra bez rizika, da oseti podlogu, teren, saigračice i sve ono što je neophodno za naredne mečeve“, zaključio je Obradović.

(FOTO: MN press)


tagovi

Rukometašice SrbijeLjubomir Obradović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara