Ovo bi moglo da se iskoristi: Umor slama Armejce, Bars bliži pobedi

Vreme čitanja: 2min | pon. 16.04.18. | 10:14

Hokejaški stručnjaci saglasni u prognozi da će tim iz Kazanja ponovo slaviti (18.00)

Sezona u KHL-u bliži se kraju. Bars iz Kazanja i moskovski CSKA stigli su do završnice Gagarinovog kupa, a danas po podne od 18.00 na programu je drugi meč finalne serije. Tim iz Kazanja slavio je sa 2:1 u prvom duelu u svojoj Tatnjeft Areni. Bars je u finalu Istočne konferencije bio bolji od Traktora iz Čeljabinska (4:0), dok je CSKA dvoboju najboljih timova Zapada savladao aktuelnog šampiona SKA (4:2). Iako rezultati možda govore suprotno, ni Bars i CSKA nisu imali lak posao. Ukupno su tri meča otišla u produžetke, a često je bilo neizvesno i u prvim delovima utakmica.

Ključna stvar koja je presudila u korist domaćih u prvom meču jeste činjenica da je Bars imao više vremena za odmor od Armejaca. Izabranici Zinetule Biljaletdinova odigrali su poslednji meč sa Traktorom petog aprila, dok je CSKA završio posao sa SKA tri dana kasnije. Možda u nekom slučaju to ne bi bilo presudno, ali kada na red dođe finale u kojem se stavljaju sve karte na sto, i oni najsitniji detalji dobijaju na važnosti.

Izabrane vesti

Mnogi hokejaški stručnjaci u Rusiji predviđaju da će Bars ponovo slaviti kod kuće upravo iz ovog razloga. Naravno, nikada ne treba potcenjivati CSKA - ipak je reč o timu koji je prošao SKA, strah i trepet za sve u ligi - no tamošnji novinar Maksim Lebedev čvrsto je uveren da će Bars i ovoga puta slaviti. Kako kaže, ovo finale možda nije atraktivno, ali Bars zna šta hoće, a to je da u dobrom raspoloženju otputuje u prestonicu. Tip da će Bars slaviti na meču (računajući i produžetke) solidno plaća. Iskoristite ga.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 18:00 8005 KHLPF Bars Kazan - CSKA w 1 2,03
Ukupna kvota2,03

Foto: Shutterstock


tagovi

hokejhokej na leduKHL

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara