Nenad Maksić (© Star sport)
Nenad Maksić (© Star sport)

Partizan ispao posle drame na kraju: Crno-beli bez osmine finala EHF kupa

Vreme čitanja: 1min | sub. 04.12.21. | 19:35

Baia Mare ide dalje

Gotova je evropska odiseja rukometaša Partizana. Nada da se može u osminu finala EHF kupa tinjala je u Rumuniji skoro 60 minuta, ali je u dramatičnoj završnici ugašena, pa se posle revanša sa Baia Mareom ekipa Nenada Maksića vraća za Beograd oborenih glava.

Crno-beli su izgubili 23:28 i samo zbog jednog gola ostali bez plasmana u nastavak takmičenja, pošto su prvi meč, pred svojim navijačima dobili 30:26. Kako su dali više golova od rivala, odgovarao im je bilo koji poraz do četiri razlike, čak je kompletan meč ona bila u opsegu od dva do četiri, da bi u „minus pet“ upali u poslednja dva minuta.

Izabrane vesti

Tada je domaćin, pre vođstvu 26:23 tražio tajm-aut, što se ispostavilo ključnim, jer je posle saveta sa klupe dao dva gola, nijedan nije primio, iako je u poslednje minutu Đorđu Pisariću svirana greška u koracima, pa je propala šansa da Parni valjak stigla do pogotka koji bih ga odveo dalje.

Ovako, ostaće zapisano da su za Partizan na gostovanju u Rumuniji najefikasniji bili levo krilo Aleksa Maksić i desni bek Nikola Ivanović sa po šest golova, dok je Baia Mare predvodio Milan Kotrc, Čeh je bio precizan 12 puta.


tagovi

RK PartizanNenad Maksić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara