Premije motivišu Avtomobilist

Vreme čitanja: 1min | pet. 07.12.18. | 08:58

Kec na vidiku

Novi bogati hokejaški dan je pred nama, na programu su četiri takmice KHL lige, vrlo atraktivne za gledanje, ali i klađenje. Na Istoku glavnu reč vodi Avtomobilist iz Jekaterinburga, a na Zapadu CSKA, kojeg bezuspešno juri SKA iz Sankt Peterburga.

S obzirom na to da Avtomobilist danas dočekuje Amur, pretposlednji tim Istočne konferencije, jasno je da je kec ovde jedan od fikseva dana. Domaćin u poslednje vreme grca, ali naruku mu idu i loši rezultati Avangarda i aktuelnog šampiona Barsa. Ipak, zarad mira u kući Avtomobilistu je potrebna pobeda protiv Amura. 

Izabrane vesti

Da ovde nema nikakve preterane filozofije svedoče i reči Maksima Lebedeva, ruskog stručnjaka za najbrži kolektivni sport na planeti, koji bez ikakve dileme predlaže pobedu Avtomobilista. Ruku na srce, umeo je i Lebedev da omane, ali relevantnijeg čoveka za ovu temu nema.
"Avtomobilist nije imao problema sa Amurom na poslednjih nekoliko mečeva. Štaviše, dobijali su ih i kada su imali daleko manji budžet od Amura. Avtomobilist mora da slavi, pogotovo ako uzmemo u obzir obećane premije igračima u slučaju trijumfa. Teško je zamisliti da bi Amur ovde mogao da trijumfuje, jedino ako Avtomobilist nekako savlada samog sebe. U svakom slučaju, domaćin je moj favorit", piše, između ostalog, Lebedev. 

KHL

Petak
15.00: (1,30) Avtomobilist (5,20) Amur (8,00)
17.30: (2,80) Severstal (3,85) Kunlun (2,15)
17.30: (2,25) Lokomotiva Jaroslavlje (3,80) Jokerit (2,65)

18.30: (3,35) Dinamo Riga (3,90) Ufa (1,90)

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

KHLsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara