""
""

Spartak osakaćen, SKA dobija u regularnom delu, produžeci u Novgorodu

Vreme čitanja: 2min | pon. 04.09.17. | 15:53

Malo predloga iz najjače hokejaške lige u Evropi

Ono što su Real Madrid i Bajern Minhen u fudbalu, to je SKA iz Sankt Peterburga u evropskom hokeju. NHL je neka druga dimenzija, ali ni KHL nije za bacanje. Često tu može da se vidi kvalitetan i dinamičan hokej.

Izabrane vesti

Nećemo izmisliti toplu vodu ako kažemo da danas vredi odigrati na SKA. Izabranici Olega Znaroka predstavljaju spoj prekaljenih NHL-ovaca i najbolje domaće i skandinavske snage, Ilja Kovalčuk i Pavel Dacjuk su istinske vođe na terenu i van njega i ne plaše se da preuzmu odgovornost. Jednostavno, kolektiv iz Sankt Peterburga je za bar koplje iznad konkurencije. Postaje pomalo zabrinjavajuće što je SKA na poslednja dva meča slavio nakon penala, a očekuje se da melje sve pred sobom. Spartak je u prošlom kolu slavio protiv Dinamo Minska takođe na penale, ali je cena trijumfa bila preskupa - povreda ponajboljeg igrača Lukaša Radila čije će odsustvo Moskovljani i te kako osetiti. Vreme je da SKA posle kratkog posta pobedi u regularnom delu, a što da ne i uz goleadu po kojima su Znarokovi učenici nadaleko poznati.

Idemo dalje... Torpedo je pokazao karakter protiv SKA, uspeo da izbori penale, a na kraju je ipak poražen. Moskovski Dinamo je dobro započeo sezonu, ali je igra uprkos dobrim rezultatima često šlajfovala. Njihovi međusobni dueli su u prošlosti često bili neizvesni, danas će Torpedo verovatno jurnuti od prve sekunde u napad, znaju to i u Dinamu i ne treba se iznenaditi ako budu spremni na ovakav scenario kao zapete puške. Nije isključeno da i ovde vidimo produžetke. Poslednjih pet dvoboja ovih ekipa u Nižnji Novgorodu nisu rešeni u prve tri trećine.

Bukmejkeri ne daju mnogo šansi Dinamo Rigi protiv Lokomotiva iz Jaroslavlja koji je, ruku na srce, u promenljivoj formi, ali Letonci nisu nikakav bauk kod kuće. Vezali su tri poraza, a i Lokomotiv ih je pre dvadesetak dana ponizio u prijateljskom susretu sa 5:1. Okršaj Čerepovec - Dinamo Minsk je za izbegavanje, što potvrđuju i relativno slične kvote na keca i dvojku. I jedni i drugi ne znaju gde biju, svetlo na kraju tunela se ne vidi, tako da je bolje zaobići ovaj par u širokom luku.

KHL

18.00: (1,85) Torpedo (3,90) Dinamo Moskva (3,50)
18.00: (2,35) Čerepovec (3,80) Dinamo Minsk (2,50)
18.00: (5,60) Spartak (4,60) SKA (1,45)
18.30: (4,45) Dinamo Riga (4,25) Lokomotiv Jaroslavlj (1,60​)

ISTOČNA KONFERENCIJA

​ZAPADNA KONFERENCIJA

(FOTO: Shutterstock)


tagovi

bet analizaEvropaKHLkladionicaRusijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara