""
""

Srbin deo istorije italijanskog velikana: Kapiten Stanković ostaje u svojoj kući!

Vreme čitanja: 2min | pon. 05.06.17. | 18:34

Sjajni bloker već sedam godina sa velikim uspehom nosi dres Lubea, a to će činiti i u budućnosti

Srpski odbojkaši godinama unazad pišu istoriju evropske odbojke i ostavljaju ozbiljne tragove u najvećim klubovima na Starom kontinentu, a takav je slučaj i sa Draganom Stankovićem, koji se već sada smatra velikom legendom italijanskog Lubea.

Izabrane vesti

Srpski bloker je danas produžio saradnju sa timom u kojem je kapiten, a u koji je stigao na polovini sezone 2009/2010 i ostao već punih sedam godina. Za to vreme osvojio je tri Skudeta, jedan Kup Italije i dva Superkupa Italije.

Italijanski mediji koji prate odbojku su ovu ves objavili pod naslovom - „Kapiten ostaje kod kuće“.
„Šta da kažem osim da je vrlo lepo što sam u mogućnosti da još ostanem u Lubeu i što ću biti u prilici da se borim za Skudeto i trofej Kupa Italije. Suočavamo se sa izuzetno jakom konkurenciom na svom frontovima. Nadam se da će navijači nastaviti da nas podržavaju kao što su to činili u prošloj sezoni. Ostajem veran ovom projektu i daću sve od sebe sa svojim saigračima za ovaj tim“, rekao je Stanković.

Srpski reprezentativac je karijeru započeo u Timoku iz Zaječara, a pre Lubea nosio je dresove Crvene zvezde i Budvanske Rivijere.
„Srećna sam jer Dragan ostaje okosnica ovog tima. Bio je deo tima koji je osvojio poslednje tri šampionske titule i kapiten. To je veliko zadovoljstvo, mislim da je ubek bio jedan od igrača koji su u velikoj meri doprinosili ovom timu. On je sa nama delio tugu i radost, a biće i važan deo naše budućnosti i otvaranja novog ciklusa“, rekla je predsednica Simona Sileoni.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Dragan StankovićLube

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara