Srpska kolonija u Makedoniji sve brojnija – stigao Bogdan Radivojević

Vreme čitanja: 1min | sre. 30.08.23. | 17:41

Ugovor potpisan na godinu dana

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Skoplja)

Srpska kolonija rukometaša u Makedoniji se povećava. Šampion Eurofarm Pelister uspeo je da dođe do još jednog „orla“, pošto je potpisao ugovor sa Bogdanom Radivojevićem.

Izabrane vesti

Iskusno desno krilo bilo je slobodno posle rastanka sa PIK Segedom gde je igralo četiri godine. Dugo su trajali pregovori Radivojevića i Eurofarm Pelistera, ali konačno, dve strane su se dogovorile o saradnji i srpski reprezentativac će godinu dana nositi dres „zelenih“ sa kojima će igrati u Ligi šampiona.

Zvanično predstavljanje 30-godišnjeg rukometaša u Bitolju zakazano je za početak septembra, kada će se staviti na raspolaganje stručnom štabu koji predvodi trener Aleksandar Jović. Bogdan Radivojević deliće minute u Pelisteru sa mladim makedonskim rukometašem Nenadom Kosteskim.

Angažovanjem ovog rukometaša u Eurofarm Pelisteru kažu da su stekli prestiž, kvalitet i reputaciju. Krilo je treći srpski rukometaš u timu posle prethodnih potpisa Uroša Borzaša i Darka Stevanovića.

Iza Radivojevića je skromna sezona u dresu PIK Segeda. Nije bio u “ljubavi” sa španskim trenerom Huanom Karlosom Pastorom, pa u finalu plej-ofa mađarskog šampionata sa Vespremom nije bio u konkurenciji za tim. Veću minutažu tokom sezone imao je hrvatski reprezentativac Mario Šoštarić.

Radivojević je na početku internacionalne karijere sa Flensburgom osvojio Ligu šampiona, 2014. godine.

Piše: Martin Tanaskovski


tagovi

Bogdan RadivojevićPelister

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara