Baražna paljba po Madridu

Vreme čitanja: 2min | čet. 10.05.18. | 12:40

Sa muške strane žreba po podne u trećoj rundi prestižnog teniskog turnira Nadal protiv Švarcmana i Zverev protiv Majera, dok žene biju bitke za polufinale

Današnje popodnevno druženje sa belim sportom via Madrid začinio je meč Dušana Lajovića i Huana Martina del Potra koji će nam ovoga puta poslužiti samo za šlagvort za nekoliko kladilački potencijalno veoma interesantna susreta.

Krećemo od duela Rafaela Nadala i Dijega Švarcmana u okviru trećeg kola. To je četvrti meč na "Manolo Santani" i favorit je sasvim jasan. Rafa ide po šestu titulu u svojoj prestonici, tako da nema sumnje da će proći u četvrtfinale i po peti put u pet mečeva savladati opasnog Argentinca. Omaleni as iz Buenos Ajresa bi mogao da napravi Špancu problem snažnim forhendima, te ne verujemo u ekspresnu Nadalovu pobedu.

Izabrane vesti

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 15:35 8209 WTA Sharapova M. - Bertens K. ts tri 2,34
Čet 21:35 8210 WTA P.Kvitova - Kasatkina D. ug više (21.5) 1,85
Čet 20:05 8212 ATP R.Nadal - Schwartzman D. kmb 1&ug> (17.5) 1,99
Čet 16:50 8221 ATP Zverev A. - L.Mayer 1s/k 1-1 1,40
Ukupna kvota12,06

Nakon njih dvojice dan na centralnom terenu zatvaraju Petra Kvitova i Darija Kasatkina. Čehinja je u odličnoj formi, deluje kao jedan od glavnih favorita za treću titulu u Madridu, ali neće imati "laganu šetnju parkom" protiv mlade Ruskinje. Kasatkina je jedan od najvećih talenata u WTA što je i dokazala sinoć pobedom nad Garbinje Muguruzom pred punim gledalištem domaćih navijača.

I Marija Šarapova danas ima četvrtfinalni duel i to protiv snažne Kiki Bertens, a pored prodora među četiri najbolje cilj joj je i da uđe među 32 nositeljke na Rolan Garosu, tako da joj je trenutno svaki WTA poen važan. Biće ovo njihovo prvo ogledanje, a proglasiti jednu za favorita je veoma problematično. Holanđanka je trenutno 16. na svetskoj listi i sigurno želi da se dokaže protiv žive legende belog sporta, tako da će borba biti sigurno baražna pošto obe imaju veliku snagu u udarcima, tako da im i savršeno odgovara tvrda šljaka španske prestonice.

Pažnju na kraju skrećemo i na meč nakon dve gorepomenute dame i to između Aleksandera Zvereva i Leonarda Majera i to zato što ovde verujemo da je sigurizza igrati na Nemca.

Kompletan raspored 7. dana turnira u Madridu pogledajte na LINKU

***kvote su podložne promena

Foto: Action Images


tagovi

Rafael NadalMarija ŠarapovaATP Madridwta madridsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara