Novak Đoković i Arina Sabalenka (Printscreen)
Novak Đoković i Arina Sabalenka (Printscreen)

Jedna fotografija, 24 grend slem titule - pogodite koliko je mojih?

Vreme čitanja: 1min | ned. 25.06.23. | 14:12

Duhovita Arina Sabalenka uz najboljeg tenisera svih vremena

Stigao je Novak Đoković u London kao glavni favorit za vimbldonski pehar. U prestonici Engleske je i Arina Sabalenka jedna od glavnih pretendentkinja za osvajanje trećeg grend slema sezone. A nedelju dana pre početka turnira pala je i fotografija druge najbolje rangirane teniserke sa WTA liste i najboljeg tenisera svih vremena.

Fotografija je završila na instagram profilu Beloruskinje koja očigledno ume da ispali dobru šalu i da nasmeje pratioce.

Izabrane vesti

"Dvadeset i čeitiri grend slem titule na jednoj fotografiji... Pogodite koliko je mojih", napisala je polufinalistkinja ovogodišnjeg Rolan Garosa.

Sabalenka je prvu i za sada jedinu titulu u singl konkurenciji osvojila ove godine u Australiji dok je na svim ostalim grend slemovima uspevala da dobaci do polufinala. Nikada nije bila na čelu WTA liste, ali bi plasmanom u finale ili osvajanjem Vimbldona teoretski mogla da preskoči Igu Švjontek.

Možda će joj Novak preneti malo vimbldonske magije pre nego što i sam krene po osmi pehar u All-England klubu, a ukupno 24. grend slem titulu.


tagovi

Novak ĐokovićArina Sabalenka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara