""
""

Nadal je opušten – nema frke bez Novaka, Vavrinke i Mareja na US Openu!

Vreme čitanja: 1min | ned. 03.09.17. | 11:45

“Ne osećam pritisak jer dobri igrači nisu tu! Čeka me neugodni Dolgopolov”, rekao je prvi reket sveta

Ovogodišnji Grend slem u Njujorku specifičan je po izostanku velikana teniskog sveta. Na US Openu nema Novaka Đokovića, Endija Mareja i Stena Vavrinke, a samim tim ni tenzije kod Rafaela Nadala… Španac zato zna da mu jedino ostaje ostaje borba za prevlast sa Rodžerom Federerom.

Izabrane vesti

“Biću potpuno iskren i reći vam da me sve to ne zanima. Ne razmišljam o tome, već samo o ličnim mečevima. Na kraju dana, ako dobro igram imaću šansu, a ako ne, onda neću. Imena nisu bitna. Svako može da igra dobro ili da ne igra”, rekao je Španac koji se u  u četvrto kolo US Opena plasirao posle velike borbe u kojoj je savladao Argentinca Leonarda Majera sa 3:1, po setovima, 6:7 (3-7), 6:3, 6:1, 6:4.

MOZZART KVOTE ZA MEČ R. NADAL – DOLGOPOLOV A.

“ Samo ne osećam pritisak jer dobri igrači nisu tu. Kod mene je uvek isto. Bitno je da sam dobio tri meča, i da sam u drugoj nedelji. Sada me očekuju neugdan rival, koji igra agresivno. Igrao sam s Dolgopolovim, i izgubio u Indijan Velsu pre nekoliko godina. Igrali smo i u Brizbejnu. Znam da će on biti agresivan, sposoban da veoma rano udari loptu. Moraću da mu uzvratim istom merom”, zaključio je Rafael Nadal.

(Foto: Action Images)


tagovi

US openSten VavrinkaRafael NadalNovak ĐokovićEndi MarejAleksandar Dolgopolov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara