Komentari na vest

Natalijina uvertira za vimbldonsku senzaciju: Beri Vajt, Sinatra, pa pegla u ruke... Dušo, koja ti majica treba?

B

Byakuya_Kisuke

pre 10 meseci

Srpkinja iz Niša?? Pa nije Niš u Turskoj nego u Srbiji..
T

Toto-ko-tunjo

pre 10 meseci

Kakvom vedrinom zrači... Koliko bih voleo da Nole podigne pehar, toliko bih se, ako ne i više, obradovao da ovoj devojci to pođe za rukom.
G

Gos

pre 10 meseci

Beri Vajt beo, u gipsu kad je ceo

elmagico

pre 10 meseci

malo glupo ali koliko je zaradila sto je prosla 3 kola?
G

Gost Zrenjanin

pre 10 meseci

Nije glupo pitanje ,danas je finansijski momenat bitan u svakoj delatnosti. Kako je i mene zanimalo našao sam da je zaradila 153000 e sad funti ili dolara,ver.funti. Da li je bruto,pa se odbija porez,smeštaj i sve ostalo,verovatno..

elmagico

pre 10 meseci

prelepo, svaka cast neka uziva taman da opustena krene jako na ostale turnire
M

Mitar Petrović Pravi

pre 10 meseci

Koliko je lepo pročitati i članak i komentare, za razliku od komentara na vesti o Partizanu i Crvenoj Zvezdi… Zato i ide ona “ne daj Bože da se Srbi slože” Tebi, ženo Božija, neka te prati sreća, šta god da radila!
Z

Zijani

pre 10 meseci

Ženo Božija hahaha ja kad me iznervira neka žena tako kažem
К

Краљевчанин

pre 10 meseci

Прелепа је Ната.
@

@kraljevčanin

pre 10 meseci

je l sve mora da se gleda kroz lepotu, ne može ništa da bude sport i kvalitet?
T

Toto-ko-tunjo

pre 10 meseci

Pre svega sport i kvalitet. Ali čovek je samo glasno izgovorio ono što svaki neuštrojen muškarac (a pretpostavljam i dosta žena) pomisli. I ne vidim razlog za napad. Zaista simpatična devojka, zrači pozitivnom energijom. Dosad nepoznata javnosti, medijski svakako nedovoljno propraćena, sopstvenim trudom i vrednim radom dočekala svojih 5 minuta. Neka uživa u svakom trenutku. Da, tako talentovana i prelepa.
S

Sjajno

pre 10 meseci

Bravo za uspehe i takodje za intervju. Veoma osvezavajuci odgovori..
N

NN3

pre 10 meseci

Mnogo simpatična, zrači pozitivnom energijom samo tako.. Operišeš cistu na jetri, preležiš boginje pre 3 godine i onda odmah posle toga upalu pluća.. Pa moralo je doći na naplatu sve, nadamo se da nije samo bum i da će ovako da šiba i na američkoj turneji.
P

Pobeda je resenje

pre 10 meseci

Natalija nasa juznjakinja inace ja sam iz Aleksinca koji je 30 kilometara udaljen od Nisa.Zaista impresivno je Stevanoviceva odigrala do sad pobedila Karolinu Pliskovu koja je pre dve godine igrala finale Vimbldona,koja je bila prva teniserka sveta a trenutno je 18 na listi.Podsecanja radi Natalija Stevanovic je 255 na listi.Eto sad je pobedila i Tamaru Korpac jako nezgodnu Nemicu i ucinila Nis,Aleksinac i celu Srbiju ponosnom.Zato joj sad sledi prava poslastica i mec sa vrhunskom igracicom jos jednom Cehinjom Petrom Kvitovom koja je u strasnoj formi i trenutno je 9 na WTA listi.Realno ogroman je favorit protiv Natalije a na Nataliji i njenom timu je da nadju njene slabe tacke i kojim udarcima treba da napada Stevanovicka.Sportski pozdrav.
K

Kkf

pre 10 meseci

Pozdrav brate Aleksinacki, slazem se sa svim!
d

dzoni lik

pre 10 meseci

Idemo Aleksinac ♡
R

Rubikova kocka

pre 10 meseci

To Nato samo pozitiva, već si uradila nesto veliko 👏👏👏