""
""

Novak opet “preživeo“ Dolgopolova! A sad po titulu u Sinsinatiju (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 22.08.15. | 21:28

Srpskom teniseru ovo je bio peti trijumf u isto toliko duela sa rivalom iz Ukrajine. I na mastersu u Majamiju u martu ove godne Dolgopolov je dobio prvi set i imao značajnu prednost u drugom delu meča

Istorija se ponovila. Ukrajinac Aleksandar Dolgopolov u Sinsinatiju je, kao i ranije ove godine u Majamiju, stavio Novaka Đokovića ne velike muke, ali je srpski as na kraju izborio plasman u finale turnira masters serije.

Izabrane vesti

Đokoviću su za pobedu bila potrebna tri seta, ali i nervi jaki kao strune. Na kraju je slavio sa 4:6, 7:6 (7:5), 6:2.

Ono što je najvažnije za Đokovića je što sada čeka rivala u finalu i što će ponovo imati priliku da osvoji trofej u Sinsinatiju koji mu je toliko puta izmakao u dosadašnjoj karijeri.

Đokovićev protivnik u finalu biće pobednik duela branioca titule Rodžera Federera i Britanca Endija Mareja.

Srpskom teniseru ovo je bio peti trijumf u isto toliko duela sa rivalom iz Ukrajine. I na mastersu u Majamiju u martu ove godne Dolgopolov je dobio prvi set i imao značajnu prednost u drugom delu meča.

Sada je Dolgopolov u taj-brejku drugog seta poveo sa 3:0 i činilo se da Đokoviću nema spasa. Ipak, srpski teniser još jednom je pokazao zašto je šampion i da mu u ovom trenutku nema ravnog na planeti.

Konačno, u trećem setu srpski teniser je igrao gotovo bez greške, Dolgopolov je doduše na startu ovog perioda tražio medicinski tajm-aut, ali je nastavio da igra.

(FOTO: Action Images)


tagovi

SrbijaNovak ĐokovićATP SinsinatiAleksandar Dolgopolov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara