Simona Halep
Simona Halep

WTA INDIJAN VELS: Bitke za četvrtfinale

Vreme čitanja: 2min | uto. 12.03.19. | 13:04

U pustari južne Kalifornije večeras na terenima Osaka, Halep, Muguruza...

Lepša polovina Indijan Velsa večeras kreće sa obračunima za prodor u četvrtfinale te ljubitelji sportskog klađenja imaju pune ruke posla. A naš posao je upravo da taj vaš "posao" učinimo što jednostavnijim i lepšim te smo i odabrali nekoliko WTA mečeva iz južne Kalifornije na kojima bi moglo da se zaradi.

RASPORED MEČEVA (+9 Č)

Izabrane vesti

Krećemo od duela Kiki Bertens i Garbinje Muguruze. Biće ovo njihovo peto odmeravanje i prilika da Špankinja zabeleži drugu pobedu, a usput i da prođe kvota 2,11. Naime, treba znati da je fantastična Holanđanka slavila protiv devojke rođene u prestonici Venecuele, Karakasu samo na šljaci, dok je Muguruza taj jedini trijum zabeležila na tvrdoj podlozi na kojoj se igra u Indijan Velsu.

Siguricu treba tražiti na meču između Simone Halep i 19-godišnje Čehinje Markete Vondrusove od koje ne očekujemo da bi mogla da bivšoj prvoj teniserki sveta napravi problem, ali će teško da je pobedi te je prolaz kvote 1,30 izvestan. Probati i sa minus gemovima.

Sigurnu pobedu favorita treba očekivati i  na duelu između prve i 23. nositeljke, Naomi Osake i Belinde Benčić. Švajcarkinja jednostavno nije na istom nivou kao Japanka od koje sve zavisi, jer ako ona bude igrala iole kvalitetno, tu nema šta da se razmišlja. Kvota 1,45 je savršena u ovom slučaju,a može i ovde da se proba sa minus gemovima.

Iznenađenje treba potražiti na duelu Bjanke Andresku i Čijang Vang. Biće im ovo prvi duel, a mladi favorit je Kanađanka rumunskog porekla kojoj je tek 18 leta. Devet godina starija protivnica igra sve bolje i i trenutno je 18. na svetskoj lestvici, te je kvota 2,11 za nju odlična prilika da se uzme koji dinar ili pa da se ozbiljnije pojača tiket.

WTA ŽREB

***kvote su podložne promenama

FOTO: Reuters


tagovi

Simona HalepNaomi OsakaWTA Indijan Velsbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara