""
""

Baloteli potpuno poludeo: Svađao se sa Tarabtom, Sedorfom i Bobanom, Ljajić mu se rugao... (VIDEO)

Vreme čitanja: 3min | sub. 26.04.14. | 17:32

Kontroverni napadač Milana učestvovao je sinoću nekoliko incidenata i izgleda da je odlazak jedino rešenje. Čelsi, PSŽ, Monako i Totenhem čekaju rasplet

Mario Baloteli je opet u centru pažnje zbog problematičnog ponašanja. Ovoga puta na terenu, što je još alarmantnija situacija za njegov klub Milan i kako stvari stoje, izgleda da će ovo biti poslednja sezona kontroverznog napadača u dresu Rosonera...

Izabrane vesti

Baloteli je potpuno izgubio kompas u  poraza Milana od Rome u kojem je zamenjen sredinom drugog poluvremena. Prvo je prilikom izslaska iz igre izvređao saigrača Adela Tarabta, a onda kod aut linije negodovao kod trenera Sedorfa, ljut što ga je ovaj izveo iz igre.

„Baloteli je jedan od tri zamenjena igrača i ne vidim razlog zašto bismo posle svakog meča posebno analizirali svaku izmenu koju napravim. U tom trenutku nam je Pacini bio potrebniji na terenu od Balotelija. To se preprike sa Tarabtom tiče, takve stvari se dešavaju. Godinama sam bio igrač i nagledao se sličnih situacija. Kasnije su u svlačionici normalno razgovarali i sve je rešeno“, rekao je Sedorf posle meča.

Još tokom meča je Baloteli privukao pažnju pošto je na sramotan način pokušao da simulira penal.

Takođe, u jednom navratu je bez potrebe pao posle duela sa Ademom Ljajićem, koji mu se tom prilikom narugao oponašajući da se ponaša kao devojčica.

Posle meča, Baloteli je nastavio šou pred kamerama Skaj televizije. U studiju Skaja su sedeli bivši fudbaleri Milana Zvonimir Boban i Kristijan Panući i nekadašnji igrač Juventusa Đankarlo Maroki koji su komentarisali meč kao stručni konsultanti. Oni su uživo u programu kritikovali Balotelijevu partiju. Kada je na kraju utakmice Baloteli stao pre kamere Skaja, Maroki ga je upitao zašto se tako malo kreće po terenu, a nervozni Mario mu je ljutito odgvorio:
„Pojma nemate o fudbalu! Dao sam sve od sebe, ali neki put jednostavno ne ide. Ali, vi to ne razumete jer nemate pojma o fudbalu niti ćete ikada naučiti“

A, onda se kontroverzni Italijan obrušio na Zvonimira Bobana koji je jedan od najvećih kritičara njegove igre.
„Stalno pričaš o meni. Kada pobedimo, onda sam super, a kada izgubimo uvek mene proglašavate za najvećeg krivca. Stalno pričaš da nisam top igrač, ali ja nikada nisam ni rekao da sam fudbaler top klase. Ja sam običan fudbaler kojem je potrebno vreme da se razvije. Nema potrebe da slušam tvoje kritike“, odbrusio je Baloteli uživo u programu.

Vrlo brzo je stigao i odgovor Bobana.
„Ono što Maroki, Panući i ja mislimo o Baloteliju, to isto misli i 99 odsto Italije. Mi smo plaćeni od strane televizije da pričamo i iznosimo naše mišljenje, ali on to ne razume. Šteta jer nije loš momak, ali mu nedostaje malo više samokritike. Njegova partija protiv Rome je bila sramotna! Samo se šetkao po terenu i nervirao saigrače“, poručio je Boban.

Situacija sa Balotelijem je napeta i mnogi italijanski mediji spekulišu da je njegova prodaja jedino rešenje da se Milan reši velikog problema. Gde će Baloteli završiti?

S obzirom da mu je menadžer kontroverzni Mino Rajola koji je iz sličnih situacioja često sa mnogo uspeha vadio Zlatana Ibrahimovića i završavao mu velike transfere, izgleda da za Balotelija neće biti problem da pronađe novi klub uprkos problematičnom ponašanju.

Žoze Murinjo i dalje ima želju da opet sarađuje sa Balotelijem, što je nedavno i priznao (pod uslovom da to ne bude u Milanu jer je Murinjo lojalan Interu). Čelsi traži špica, a možda to bude baš Baloteli. U igri je i PSŽ sa kojim je Rajola u tesnim vezama, a Milan se nada da bi mogao da iskoristi Balotelija i dobije Kavanija zauzvrat. Pominje se čak i Totenhem, a već mesecima i Monako figurira kao kandidat za Balotelijev potpis. 

(FOTO: Action images)


tagovi

Zvonimir BobanSerija ARomaMilanMario BaloteliItalijaEvropaAdem Ljajić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara