Barsa se vratila, igraće se majstorica u Istanbulu

Vreme čitanja: 2min | pet. 26.04.19. | 23:05

Efes propustio prvu meč-loptu

Real, CSKA i Fenerbahče su već obezbedili plasman na Fajnal for, a jedini plej-of sudar koji je otišao u majstoricu je okršaj između Anadolu Efesa i Barselone. Barselona se oporavila od katastrofe u prošlom duelu i uspela da se vrati i dobije s 82:72. Sada je 2:2 u pobedama, gledaćemo majstoricu u Istanbulu!

Opet je zaličilo da su kola krenula nizbrdo za Barselonu kada je Efes dobio prvu četvrtinu rezultatom 22:15, ali se tim Svetislava Pešića na vreme probudio. Dobio je naredne dve četvrtine u svoju korist, a posebno je ona treća deonica bila bitna jer je katalonski tim u tom delu samo napravio 15 razlike. Posle toga nije bilo povratka za Efes.

Izabrane vesti

Dakle, sve će biti odlučeno sledeće sedmice u Istanbulu...

Efes je na ovoj utakmici prilično slabo šutirao i za dva i za tri poena, a sa takvim šutem tim Ergina Atamana nije mogao više da učini. U Pešićevom sastavu četvorica su bila dvocifrena. Kajl Kjurik je dao 19 poena, Ante Tomić je dodao 13, a po 12 su ubacili Kevin Serafan i Kris Singlton.

U ekipi Efesa je Šejn Larkin dao 20 poena, 17 je dodao Krunoslav Simon, dok je Vasilije Micić posle serije dobrih utakmica večeras odigrao ispod nivoa. Za 26 minuta u igri dao je četiri poena, šutirao je za tri 0/3, a imao je i četiri skoka i četiri asistencije uz tri izgubljene lopte. Nije bilo njegovo veče.

Poslednji putnik na Fajnal for će se odlučivati u Istanbulu u majstorici Efesa i Barse. Katalonci su pokazali da imaju karakter, izvukli su prvo brejk u gostima posle poraza u prvom meču, sada su dobili posle preko 100 primljenih poena u prošlom duelu.

Videćemo Pešićev tim na delu u majstorici.

EVROLIGA – PLEJ-OF

Četvrtak

Žalgiris - Fenerbahče 80:99 /u seriji 1:3/
/Dejvis 25 - Dikson 25/

Petak

Baskonija - CSKA Moskva 83:92 /u seriji 1:3/
/Pojrije 21 - De Kolo 27/

Barselona - Anadolu Efes 82:72 /u seriji 2:2/
/Kjurik 19 - Larkin 20/


tagovi

Šejn LarkinVasilije MicićKajl KjurikAnte TomićSvetislav Pešić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara