""
""

Bivši napadač Zvezde potpisao za Jagodinu!

Vreme čitanja: 1min | sub. 06.02.16. | 11:07

Aleksadandar Jevtić predvodiće navalu Ćurana u nastavku sezone

Jagodina je konačno rešila goruće pitanje u špicu napada. Za popularne Ćurane potpisao je bivši napadač Crvene zvezde Aleksandar Jevtić, koji će svom novom klubu pomoći da popravi efikasnost, a samim tim i izbori opstanak u elitnom rangu.

Izabrane vesti

Jevtić je na pragu dogovora sa Jagodincima bio još letos, ali je onda usledila ponuda BATE Borisova koja se nije mogla odbiti.
"Rad i druženje s fudbalerima i stručnim štabom Jagodine na Zlatiboru ostali su mi u lepom sećanju i već tada sam obećao da ću jednog dana doći u redove superligaša iz grada na Belici. Došao je taj dan i oberučke sam prihvatio poziv Gorana Milanovića i pristupio jagodinskom superligašu", rekao je Jevtić za Žurnal, koji će se danas pridružiti klupskim drugovima u Antaliji.

Prvi čovek Jagodine Goran Milanović takođe ne krije svoje zadovoljstvo ostvarenim poslom.
"Dobili smo igrača kakvog tražimo. Jevtić je upravo profil golgetera kakav je nedostajao našem klubu od odlaska Aleksandra Pešića u Tuluz 2014. godine. S obzirom da je bio s Jagodinom na Zlatiboru prošlog leta, period prilagođavanja biće kratak i na njega možemo odmah da računamo", dodao je Milanović.

Jagodina je jesenji deo sezone završila na 14. poziciji sa četiri boda više od poslednjeplasiranog Spartaka, a postigla je svega 15 golova u 22 odigrana kola.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaAleksandar Jevtić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara