Da li će šampion da zakaže?

Vreme čitanja: 1min | sub. 04.08.18. | 10:31

"Astana je odlaskom Đorđa Despotovića manje efikasna. Moguće je da zakaže na terenu Aktobea posle naporne utakmice u kvalifikacijama za Ligu šampiona"

Kada na red dođe Kazahstan, već smo nekako navikli da citiramo Uroša Delića. Jer, defanzivni vezista Kizilžara dosad je bio veoma uspešan u prognoziranju tamošnje Premijer lige. Iako je tamo relativno kratko, očigledno je dobro prokljuvio ko koliko može.

Ovog vikenda je gađao muški. Osim kečeva i dvojki, tu su i dva iksa. No, krenimo redom...
"Retka su iznenađenja u najjačoj ligi Kazahstana, ali desi se da i Kairat, koji se bori za titulu, izgubi od Ordabasija. Astana je odlaskom Đorđa Despotovića manje efikasna. Moguće je da zakaže na terenu Aktobea posle naporne utakmice u kvalifikacijama za Ligu šampiona", rekao je Delić za TIP Novosti.

Izabrane vesti

Ostali dueli?
"Od sigurica izdvajam trijumfe Žetisua i Tobola. Akžajik je loš na strani, verujem da će ostati bez bodova ovog vikenda. Tobol bi pred svojim navijačima mogao da učvrsti treću poziciju u okršaju sa Ordabasijem."

A Kizilžar?
"Moj tim će sa najjačom ekipom pokušati da se revanšira Iritšu za ubedljivi poraz iz prvog dela sezone od čak 0:5", zaključio je Delić za TIP Novosti. 

Dakle, Delić je gađao X na Aktobe - Astana i Atirao - Kaisar, kečeve na Žetisu, Kizilžar i Tobol i dvojku na Kairat protiv Šahtjora.

Da vidimo kako izgledaju na tiketu mečevi koji su danas na programu...

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sub 14:00 4241 KAZ 1 Zhetysu - Akzhayik ki 1 1,82
Sub 16:00 4242 KAZ 1 Atyrau - Kyzylorda ki X 4,00
Sub 17:00 4243 KAZ 1 Aktobe - Astana ki X 3,25
Ukupna kvota23,66

KAZAHSTAN 1 - 21. KOLO:

Subota

Nedelja

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

KazahstanKazahstan 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara