"Dario Šarić proslavlja pobedu nad Zvezdom"
"Dario Šarić proslavlja pobedu nad Zvezdom"

Dario Šarić prvo pojačanje Dušana Ivkovića u Efesu?

Vreme čitanja: 1min | sre. 11.06.14. | 18:28

U narednih pet dana biće i potvrđen transfer

Dario Šarić proslavlja pobedu nad ZvezdomEra Dušana Ivkovića u Efesu može da počne! A, baš kao što je i najavljeno, prekaljeni trenerski vuk napraviće od istanbulskog giganta pravu malu balkansku ekspediciju. Dok bivši selektor Srbije čeka kraj sezone u VTB ligi i dolazak Miloša Teodosića i Nenada Krstića, prvi novajlija u redovima Efesa najverovatnije će biti superzvezda Cibone, Dario Šarić!

Posle izgubljene finalne serije plej-ofa hrvatskog šampionata, najbolji mladi košarkaš Evrope potvrdio je da je odigrao i svoj poslednji meč u dresu Cibone, a naredna stanica, gotovo je sigurno, biće Istanbul.

Izabrane vesti

Iznos obeštećenja trebalo bi da bude oko 1.200.000 evra, ali sav taj novac neće doći na račun kluba, s obzirom na ogromna dugovanja poveriocima, bivšim trenerima i igračima. 

Zvanična potvrda informacije da je Šarić novi igrač Efesa mogla bi da stigne u narednih pet dana, pošto je 16. jun zvanični datum za povlačenje prijave s drafta).

Definitivna potvrda o odlasku Darija Šarića mogla bi da uzdrma klub, s obzirom da se još ranije šuškalo da će otići i Džerel Blesingejm, koji je uz hrvatskog bisera bio najbolji pojedinac u ekipi Slavena Rimca

A da li će i kakve posledice cela ova situacija imati na učešće u Evroligi, bez obzira na najave grada Zagreba da će preuzeti klupske dugove, videćemo...

(FOTO: MN Press)


tagovi

TurskaEvropaEvroligaEfes PilsenDušan IvkovićDario Šarić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara