""
""

Davis Bertans potpisao za San Antonio: Hvala Grobarima i Duletu Vujoševiću

Vreme čitanja: 1min | pet. 15.07.16. | 10:03

Detalji ugovora poslovna tajna

Bivši košarkaš Partizana Davis Bertans potpisao je ugovor sa San Antonijom, potvrđeno je na sajtu NBA ligaša, koji je naglasio da su shodno politici kluba detalji saradnje poslovna tajna i da neće biti objavljeni.

Letonac je napustio Laboral Kuću posle dve sezone i prešao u redove Sparsa, koji su ga draftovali 2011. godine kao 42. pika druge runde.

Izabrane vesti

Ovaj 23-godišnji krilni košarkaš iza sebe ima uspešnu sezonu u baskijskom klubu, pošto je u Evroligi prosečno beležio 7,9 poena, 1,9 skokova, uz čak 47 odsto šuta za tri poena.
Bio je ovo težak put, ali sam srećan i uzbuđen što idem u najbolju organizaciju na svetu. Zahvalan sam na velikoj šansi i hvala svima koji su mi pomogli da ostvarim svoj san. Naravno, hvala puno saigračima iz Partizana, Brobarima koji me podržavaju i kada ne igram za crno-bele i veliko hvala Duletu Vujoševiću“, napisao je Bertans na svom Tviter profilu.

Letonac je dres Partizana nosio od 2011. do 2014. godine i osvojio tri titule prvaka Srbije, Kup Radivoja Koraća i ABA ligu.

Igrao je još za ljubljansku Olimpiju i letonske Baronse i Rigu.

(FOTO: Star sport)


tagovi

San AntonioNBA ligaDavis Bertans

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara