(Star sport)
(Star sport)

Ako Duljaj bude smenjen, rešenje je Albert Nađ

Vreme čitanja: 2min | pon. 29.04.24. | 09:27

Mandat bi trebalo da bude oročen najpre do kraja sezone

Igor Duljaj na treningu, Albert Nađ u čekaonici. To je skica za portret Partizana jutro posle poraza od TSC-a. Ukoliko se crno-beli odluče da smene aktuelnog šefa stručnog štaba, koji će raditi sa izabranicima i danas, palicu će poveriti njegovom saradniku.

Taj scenario jeste najrealniji u ovom trenutku, ali još nije definitivan. Očekuje se da ga potvrdi Upravni odbor na sednici zakazanoj oko podneva na stadionu u Humskoj. Tad će se najpre razmatrati pozicija trenera usled činjenice da su četiri vezana poraza upalila sve alarme u klubu i dovela u pitanje već viđeni plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona. Samim tim i značajna finansijska sredstva od kojih klub živi. Ako prevagne opcija koja zagovara odlazak Duljaja o čemu je i sam strateg pričao mesecima unazad, da zna kako u klubu postoje ljudi koji ne žele da ga vide na klupi – sve ukazuje da će priliku da dovrši sezonu dobiti Albert Nađ.

Izabrane vesti

Po dva osnova. Prvi je u saznanju da poseduje PRO licencu, te bi vođenje utakmica bilo u skladu sa propisima. Drugi je u činjenici da poznaje tim, s obzirom da je dugo u klubu i maltene je prošao sve što i ova ekipa. Samo što se mesecima priča da nema iste poglede na ideje oko načina igre kao Igor Duljaj, navodno je i njihov privatni odnos urušen, što je dovelo do incidenta pred 173. večiti derbi, kad je došlo do veralnbog okršaja u „Zemunelu“, odlaska Nađa iz Sportskog centra, povratka usled intervencije generalnog direktora Miloša Vazure i kasnije vođenja utakmice na stadionu „Rajko Mitić“.

Ako sve bude kako su rukovodioci Partizana – ili bar većinski deo – zamislili, Albert Nađ će dobiti priliku da okonča sezonu. Pred Parnim valjkom je meč sa Vojvodinom već u četvrtak, što sužava manevarski prostor za razmatranje drugih opcija, a kasnije okršaji sa Napretkom, Mladosti, Čukaričkim i kragujevačkim Radničkim.

Zasad nema nagoveštaja ko bi posle Nađa, kad se završi ciklus, mogao na klupu. Da li nekadašnji kapiten ostaje na duge staze ili se traži novo rešenje. Sve pod uslovom da čelnici crno-belih najpre izglasaju nepoverenje Igoru Duljaju.


tagovi

FK PartizanIgor DuljajAlbert Nađ

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara