""
""

DEFINITIVNO: Derbi prebačen za utorak!

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.10.15. | 15:17

Crvena zvezda i Partizan koplja će ukrstiti od 18 časova...

Nikakve dileme više nema - premijerni ovosezonski okršaj košarkaša Crvene zvezde i Partizana pomeren je za utorak u 18 časova, saznanje MOZZART Sport.

Izabrane vesti

Uprkos tome što je bilo dileme oko toga kako će se prenos utakmice iz dvorane Pionir uklopiti u programsku šemu televizije Arena Sport, te činjenice da je utorak tradicionalno rezervisan za fudbalsku Ligu šampiona, postignut je sledeći dogovor - susret dva najveća srpska kluba zakazan je za 18 časova, uz direktan televizijski prenos. 

Podsetimo, prvobitno je meč trebalo da se odigra u ponedeljak u 21.00. U međuvremenu Crvena zvezda je dala predlog da se večiti derbi pomeri s obzirom na ogromne napore koje će igrači Dejana Radonjića pretrpeti u ovom periodu, a posebno zbog toga što će ekipa u petak igrati težak meč Evrolige protiv Himkija u Moskvi, te da se u Beograd vraća u subotu. Iz Partizana su pristali da se utakmica odigra dan kasnije jer i treneru Petru Božiću i njegovim saradnicima odgovara novi termin zbog igrača koji imaju povrede, ali i zbog toga što je novi krilni centar Kevin Džous tek stigao u Srbiju. 

Domaćin prvog večitog derbija i duela osmog kola regionalnog takmičenja biće Crvena zvezda.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaFK PartizanJadranska ligaFK Crvena zvezdaArena sport

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara