""
""

Dejan Musli želja Barselone!

Vreme čitanja: 1min | sre. 12.07.17. | 15:59

Srpski centar mogao bi da napravi transfer karijere

Posle samo godinu dana boravka u Unikahi Dejan Musli ponovo bi mogao da promeni sredinu, s tim da bi ostao u istoj ligi. Posle transfera iz Manrese u Unikahu, sada je na pomolu prelazak u Barselonu! 

Izabrane vesti

Tako bar tvrde španski mediji. Naime, portal Kolumna Sero saznaje da za Muslija nema mesta u novom timu Unikahe, posebno nakon što je klub nedavno pojačao gruzijski centar Gjorgi Šermadini. Navodno, trener Đoan Plaza više ne vidi Muslija u svojim planovima, uprkos tome što je dobar deo sezone bio jedan od najboljih igrača u timu. On, doduše, nije nastupao tokom najvažnijih borbi u Evrokupu, kada je i osvojen trofej drugorazrednog takmičenja i overen siguran plasman u Evroligu, dok je finiš sezone proveo u ponovnoj potrazi za formom. Uprkos tome, pružao je sasvim solidne partije. 

Zbog toga Sito Alonso želi da iskoristi priliku i ugrabi Muslija. Alonso, navodno, izuzetno celi Muslijeve kvalitete i igrač je po njegovom ukusu. Nekadašnji igrač Partizana i Mege bio bi partner Anti Tomiću pod koševima, a u međuvremenu će klub pokušati dodatno da rastereti budžet i roster eliminacijom igrača koji su višak. 

Takođe se navodi da je još jedna od Muslijevih opcija Andora, klub iz kojeg je došao Šermadini u Unikahu nedavno, te da će sve biti poznato jako brzo. 

(FOTO: Via Twitter)


tagovi

Dejan MusliEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara