Albert Nađ (Star Sport)
Albert Nađ (Star Sport)

Nađ o uvredama Grobara: Šta mi zameraju? Oni znaju, ali ja nemam problem

Vreme čitanja: 2min | pet. 17.05.24. | 21:39

Otkako je zamenio Igora Duljaja, uvrede na njegov račun ne prestaju

Opet je Albert Nađ bio meta Grobara. Nikad pre se tako nešto nije desilo, ni dok je igrao fudbal, niti bio član klupskog rukovodstva, ali otkako je zamenio Igora Duljaja uvrede na njegov račun ne prestaju. Čule su se i na Banovom brdu i bilo je neprijatno slušati kako se na adresu nekadašnjeg kapitena Parnog valjka slivaju ružne reči.

A Nađ je miran. Ili tako deluje.

Izabrane vesti

„To me ne opterećuje. U suprotnom, iskazivao bih nerovzu. Verujte mi da me ne pogađa. Svetsan sam sebe, kakav sam čovek, svako ko me dobro poznaje zna šta sam uradio svih ovih godina za Partizan“, konstatovao je Albert Nađ.

Opet, valja podsetiti da je ponikao i među crno-belima, osvajao trofeje u dva mandata, bio učesnik velikih evropskih utakmica, nekada i sam miljenik u navijačkim očima. Tim pre je čudnije ovo što se dešpava poslednjih sedmica.

„Navijači imaju pravo da iskažu nezadovoljstvo kako god žele. Poštujem klub koji mi je dao sve u životu. Ne može da niko kaže da voli Partizan više od mene. Znam koliko sam dao Partizanu i on meni. Možda navijači imaju razlog. Maksimalan respekt prema njima. Svaki put kad sam radio, i sa pretohnom upravom, radio sam uvek u interesu Partizana. Da li sam negde pogrešio? Verovanto. Šta mi zameraju? Oni znaju. Nemam nikakav problem. Znam ko sam, šta sam i koliko sam dao Partizanu. Opet, sve nas je klub stvorio“, rekao je Nađ navodeći sve uspehe iz prošlosti.

A bilo ih je...


tagovi

Albert NađFK PartizanGrobarigrobari

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara