""
""

Francuska veza u NBA: Dobre partije Lovernja i Luvavua, porazi Oklahome i Filadelfije (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 12.10.16. | 09:18

Demijan Lilar sjajan u trijumfu Portlanda protiv Lejkersa

Početak NBA lige sve je bliži, klubovi nastavljaju sa pripremnim utakmicama, a u noći između utorka i srede bilo ih je samo četiri. Nijedan srpski košarkaš nije nastupio, ali je zato bivši kapiten Partizana Žofri Lovernj pružio sasvim dobru partiju za Oklahomu koja je izgubila u gostima od Dalasa sa 114:109.

Izabrane vesti

Francuski košarkaš na terenu proveo 25 minuta i za to vreme postigao 15 poena i uhvatio šest lopti. Najbolji kod Oklahome bio je Ersan Iljasova sa 19 poena i 11 skokova.

Najbolji strelac u ekipi Dalasa bio je Dvajt Pauel sa 16 poena, a jedan manje ubacio je Džej Džej Barea.

Košarkaši Majamija bili su veoma ubedljivi na svom terenu protiv Bruklina - 121:100. Dominirao je Hasan Vajtsajd sa 21 poenom i 14 skokova, a Goran Dragič je takođe imao dabl-dabl učinak sa 17 poena i 11 asistencija. Stefan Janković nije igrao za Majami na ovoj utakmici.

Ubedljiva je bila i ekipa Memfisa na svom terenu protiv Filadelfija - 121:91. Nekadašnji igrač Mega Leksa, Timoti Luvavu postigao je 13 poena za Sikserse, a na to je dodao još i devet skokova. U pobedničkoj ekipi istakao se Troj Vilijams sa 22 poena i sedam uhvaćenih lopti.

Košarkaši Portlanda su posle produžetka u Los Anđelesu pobedili Lejkerse sa 109:106. Brilijaro je Demijan Lilard sa 30 poena, a dobar je bio i Moris Harkls sa 14 poena. Kod Lejkersa dabl-dabl učinak imao je Džulijus Rendl sa 13 poena i 13 skokova.

(FOTO: Starsport)


tagovi

Žofri LovernjTimoti LuvavuNBA ligaLos Anđeles LejkersDalas Maveriks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara