Gudurić je zadovoljan: Bitno je da smo u finalu, nevažno je protiv koga ćemo za titulu!

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.05.18. | 20:15

"Otvorili smo dobro odbranu, bili smo čvrsti i tako smo ih naterali da izgube veliki broj lopti. To je nešto što smo se dogovorili pre utakmice", rekao je mladi srpski šuter

Fenerbahče je u finalu Evrolige treću godinu zaredom!

Branilac titule uspeo je da savlada Žalgiris posle više nego zanimljivog, fizički izuzetno zahtevnog meča, a debitant na završnim turnirima Evrolige Marko Gudurić bio je zadovoljan onim što je Fenerbahče pokazao i nada se još boljoj igri u nedelju.
"Najbitnije je da smo prošli ovu prvu prepreku, ali ako ne pobedimo u nedelju - biće kao da nismo ni došli. Moramo da ostanemo mirni, da se spremimo kako treba i to je najvažnije iznad svega", otkrio je srebrni srpski reprezentativac posle utakmice.

Izabrane vesti

"Iskreno, nisam ih baš ovoliko očekivao, ali bilo je fantastično. Hvala navijačima što su došli da nas podrže u ovolikom broju i ovo je bila prava atmosfera", poručio je Gudurić, a na pitanje da li očekuje još više navijača u nedelju dodao je kratko:
"Ne znam, možda".

Malo i o utakmici...
"Otvorili smo dobro odbranu, bili smo čvrsti i tako smo ih naterali da izgube veliki broj lopti. To je nešto što smo se dogovorili pre utakmice. U drugom poluvremenu su pokušali da se vrate, ali mislim da su prevagu doneli neki iskusniji igrači. Tako smo priveli utakmicu mirnijem kraju".

Igrači Fenera pokazali su i ogromno srce, pošto su se praktično bacali za svaku loptu.
"To je polufinale, borimo se za svaku loptu i za najvažniji trofej u Evropi".

CSKA ili Real?
"Svejedno, iskreno. Spremićemo se za finale, ma ko bio na suprotnoj strani".

Piše: Nikola STOJKOVIĆ
Foto: Star Sport


tagovi

Marko GudurićFajnal for Beograd 2018Fenerbahče Beko

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara