""
""

Jojićeva sezona iz snova! Treneri kažu – od njega nema boljeg (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 03.12.13. | 09:55

Vezista Partizana dobio najviše glasova u trci za najboljeg igrača Superlige

Bliži se kraju godina ova, a Miloš Jojić igra sezonu snova. Činjenica da je trenutno prvi strelac Partizana (sedam golova u svim takmičenjima) i da golovima čuva crno-belima lidersku poziciju na tabeli Superlige očigledno je odlučujuće uticala da mu treneri naše eletine divizije dodele najviše glasova u izboru za najboljeg igrača 2013.

Žurnal piše da je vezista crno-belih, do sada, skupio najviše glasova stručnjaka od Subotice do Niša i da će 10. decembra na svečanosti u hotelu Hajat dobiti individualno priznanje, koje zajednički dodeljuju Zajednica Superlige i Apatinska pivara.

Izabrane vesti

Jojić je ove godine rešio 144. večiti derbi, u potpunosti se afirmisao u dresu tima iz Humske, dogurao i do seniorske reprezentacije i debi tza Orlove ukrasio golom na prijateljskoj utakmici sa Japanom, dok je na klupskom nivou u drugoj polovini godine bio najzapaženiji i najkonstantniji igrač Partizana, pošto je postigao šest golova u prvenstvu, jedan u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a na sve to namestio još sedam, po čemu je prvi igrač prvenstva.

Zajednica Superlige i Apatinska pivara će narednog utorka proglasiti  najboljeg trenera i mladog igrača Srbije.

(FOTO: MN Press)

 


tagovi

Miloš JojićFK PartizanSrbijaSuperligaZajednica Super lige

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara