""
""

Kad si najplaćeniji igrač Evrope svi ti traže dlaku u jajetu...

Vreme čitanja: 1min | sre. 25.11.15. | 23:15

Trener Himkija prozvao Alekseja Šveda...

Povratak Alekseja Šveda u Evropi i potpis saradnje sa Himkijem izazvao je pravi potres u košarkaškom svetu, pošto je ruski reprezentativac postao najplaćeniji igrač na tlu Starog kontinenta. Šved je stavio paraf na trogodišnju saradnju vrednu 3.400.000 evra po sezoni, a kada imate najveću platu u društvu najboljih prati se svaki potez, bio on dobar ili loš. 

Izabrane vesti

Iskusni šuter ne igra nimalo loše, što se i vidi po rezultatima koje Himki beleži u Evroligi. Klub iz Podmoskovlja je drugi na tabeli Grupe A, iza Fenerbahčea, a sa prosekom od 14 poena, četiri skoka, četiri asistencije i ukradene lopte po utakmici ubedljivo je najkorisniji igrač tima. Međutim, Himki u ovom trenutku ne beleži očekivane rezultate u VTB ligi, gde već ima tri poraza. A nakon poslednjeg u nizu, protiv UNIKS-a prethodnog vikenda trener Rimas Kurtinaitis opleo je malo po najboljem igraču u sastavu, kojem je poručio da ne sme da se krije iza ostalih već da kao najplaćeniji bude vođa ekipe. Ali, to Šved nije...
"
Aleksej postiže dosta koševa, ali to mi nije važno. Mora da bude više umešan u sve ono što ekipa radi, njegove liderske sposobnosti su loše", rekao je Kurtinaitis.

Verujemo da ova kritika nije previše potresla Šveda... 

MOZZART pratite i na Vajberu!

(FOTO: Action Images)


tagovi

RusijaRimas KurtinaitisHimkiEvroligaAleksej Šved

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara