"Kazins i Jokić na NBA2K 2017"
"Kazins i Jokić na NBA2K 2017"

Kazins u Nju Orleansu? NBA 2K17 kaže: Ne može, nije realno!

Vreme čitanja: 1min | uto. 21.02.17. | 12:27

Takozvani „transfer sezone“ nije moguće uraditi u najpopualrnijoj košarkaškoj video-igri

Kazins i Jokić na NBA2K 2017

Ovu NBA sezonu obeležio je veoma kontroverzni transfer igrača iz Sakramento Kingsa, a poslednjih dana oko tog trejda digla se velika frka, u kojoj je potkačen i Vlade Divac jer je navodno samo nekoliko minuta pre zvaničnog trejda u Nju Orleans igraču i njegovom menadžeru obećao da do trejda neće doći.

Izabrane vesti

Svi se rugaju Sakramentu: Kingsi su imali Kazinsa, Tomasa i Vajtsajda, i šta su dobili za njih?

U najpopularijoj košarkaškoj video-igri NBA 2K17 ovaj trejd nije moguće ponoviti, jer igra smatra da takav transfer „nije realan“, što samo potvrđuje reči brojnih stručnjaka da je Sakramento u ovom poslu mnogo izgubio...

Sakramento Kingsi su, naime, pustili svoju zvezdu Demarkusa Kazina da pređe u Nju Orleans Pelikans, a taj potez je šokirao gledaoce i analitičare. Igrači NBA 2K17 su, naravno, momentalno pokušali da urade identični transfer u igri i dočekao ih je ovaj ekran...

NBA2K kaže: NE!

Da, video-igra se izgleda bolje razume u NBA od.. pa, samih NBA klubova. Sliku je na mreži Tviter objavio Brajad Vidi, pod nadimkom pastapadre, i kako navodi, nije modifikovao igru ni na koji način da bi se blokirao ovaj transfer. Kazins je inače sedmi najbolje rangirani igrač u NBA 2K17, sa rejtingom 93.

Ukoliko još niste zaigrali ovu košarkašku simulaciju, saznajte zašto je igra tako fantastična u NBA 2K17 recenziji, a možemo da pomognemo i oko toga koji tim odabrati u NBA 2K17.


tagovi

Demarkus KazinsNBA ligaSakramento KingsVlade Divac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara