""
""

Krstić: Ovakav kraj baš nije pravedan!

Vreme čitanja: 2min | pet. 16.09.16. | 08:10

"Nisam se do sada oglašavao, ne želim da sečem preko kolena već da sačekam da vidim kako će ići rehabilitacija. Ako procenim da ne mogu dalje, staviću tačku na karijeru“, poručio je srpski centar

Bivši kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Nenad Krstić nalazi se pred novom velikom preprekom koja bi mogla a znači ili kraj karijere ili novi početak. Tokom priprema u dresu Galatasaraja doživeo je novu povredu kolena zbog koje je i raskinuo saradnju sa istanbulskim klubom.

Izabrane vesti

Već je u prošlosti imao dosta problema sa kolenima, a procene kažu da mu posle operacije koja ga čeka sledi pauza od barem mesec i po dana.
“Idem na artroskopsko čišćenje hrskavice kolena, kakvo sam imao i u decembru prošle godine. Doktor mi je rekao da bih već za četiri do šest nedelja mogao da se vratim treninzima. Ugovor sa klubom sadržao je klauzulu po kojoj se automatski raskida ako dođe do povrede operisanog kolena“, rekao je Krstić za Večernje novosti.

Turski mediji automatski su poslali Krstića u penziju.
“Dosta se baziraju na glasinama, priča o tome verovatno je potekla iz Galate. Otišao sam da se ljudski pozdravim sa ljudima iz kluba i usput pomenuo da ću možda razmisliti i o kraju karijere. Objavili su i da ne mogu da hodam, a ja funkcionišem sasvim normalno. Nisam se do sada oglašavao, ne želim da sečem preko kolena već da sačekam da vidim kako će ići rehabilitacija. Ako procenim da ne mogu dalje, staviću tačku na karijeru“.

Misli o zatvaranju igračkog poglavlja života nisu prisutne prvi put, a Krstićevoj porodici je zdravlje na prvom mestu.
“Jeste, ali su videli koliko sam truda uložio u povratak. Video sam da mogu da igram i nije pravedno da ovako završim karijeru“.

Krstić je u dosadašnjoj karijeri igrao za Partizan, Nju Džersi, Trijumf, Oklahoma Siti, Boston, CSKA i Efes. U dresu reprezentacije osvojio je srebro na prvenstvu Evrope pre sedam godina i srebro na Mundobasketu 2014. godine. 

(FOTO: Starsport)


tagovi

SrbijaNenad Krstićkošarkaška reprezentacija SrbijeGalatasarajEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara